Τι απαντά η Νάντια Γιαννακοπούλου για τα «γαλλικά» προς την Κεραμέως

Metrosport Team21 Μαΐου 2020

H βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου, φιλοξενήθηκε στο Open TV και μίλησε για τα «γαλλικά» στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, που ακούστηκαν από το ανοιχτό μικρόφωνο στη Βουλή.

«Άνθρωποι είμαστε όλοι, είχα ένα προσωπικό-φιλικό τηλεφώνημα, ήταν ο δαίμων του μικροφώνου» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είχα μόλις πληροφορηθεί τις νέες ρυθμίσεις της κυρίας Κεραμέως, τις οποίες προωθεί χωρίς κανέναν απολύτως διάλογο. Έχει αλλεργία στον διάλογο η κα Κεραμέως, το έχει δείξει. Δεν συνεννοείται με κανέναν, αποφασίζει με κλειστό κύκλο κι αποφασίζει για τα παιδιά μας.

Για το συμβάν τόνισε ότι: «Προσήλθε να ψηφίσει την ώρα που ήμουν ψηφολέκτης και όταν ήρθε μπροστά μου, της είπα γιατί πειράζεις το Μαράσλειο; Το ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, εσύ το αποτελειώνεις. Γιατί υποβαθμίζεις το Μαράσλειο και τα πειραματικά σχολεία; Όταν υποβαθμίζεις ένα σχολείο, υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι».

Τέλος, εξαπέλυσε επίθεση και στον Πρωθυπουργό, λέγοντας: «Το πρότυπο σχολείο που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης στην περιφέρειά του, στο Περιστέρι, ακόμα το περιμένουμε...»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.