Η Μπουντεσλίγκα και το κεφάλαιο Τζόλης

Κώστας Πετρωτός26 Μαρτίου 2021

Ο Χρήστος Τζόλης, σύμφωνα με την BILD, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ντόρμτουντ και της Γκλάντμπαχ. Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι η ομάδα που είχε δείξει ενδιαφέρον (δεν επιβεβαιώθηκε αν έφτασε και πρόταση στην Τούμπα) ήταν η Λειψία.

Το βέβαιο είναι ότι ισχύει απόλυτα αυτό που είπε ο Γιώργος Βαβρίτσας, δημοσιογράφος του «Kicker», στο Metropolis 95,5: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω με τον Ρέμπε για να ξέρω ότι τον έχουν στο μπλοκάκι τους διάφορες ομάδες. Το 1/3 των ομάδων της Μπουντεσλίγκα τον έχουν στα υπόψιν. Πλην της Μπάγερν, όσες ομάδες μπορούν να σηκώσουν οικονομικά μια τέτοια μεταγραφή έχουν στείλει και ανθρώπους. Αρκετές γερμανικές ομάδες έχουν ρίξει ματιές στον Τζόλη».

Προφανώς, συντελεί σ' αυτό το ενδιαφέρον και η Wasserman, η εταιρία που από το καλοκαίρι θα έχει επισήμως τα δικαιώματα του 19χρονου επιθετικού και έχει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών στην Γερμανία. Δεν χρειάζεται, πάντως, να κάνει και πολλά, αφού ο νεαρός εξτρέμ φροντίζει να κάνει την καλύτερη διαφήμιση στον εαυτό του. Το θετικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ προέβλεψε από νωρίς την εξέλιξή του και φρόντισε να μην βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο για να έχει το πάνω χέρια σε κάθε κρούση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.