Η Μποταφόγκο θέλει, αλλά ο Ντόουγκλας δεν θα πάει

Κώστας Πετρωτός19 Φεβρουαρίου 2022

Μέχρι τις 12 Απριλίου είναι ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος στην Βραζιλία και αυτό δικαιολογεί τα δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου για το ενδιαφέρον της Μποταφόγκο να αποκτήσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

«Ο σύλλογος ήρθε σε επαφή με τον δεξιό μπακ Ζιλμπέρτο της Μπενφίκα και τον μέσο Ντόουγκλας του ΠΑΟΚ. Η καλή παρουσία των δύο στις ομάδες τους, κάνει τις αξίες να είναι υψηλές και καθιστά ανέφικτες τις περιπτώσεις τους», σημειώνουν τα σχετικά ρεπορτάζ και οι πληροφορίες της σημερινής «Μ» αναφέρουν ακριβώς το ίδιο.

Ότι η πλευρά Ντόουγκλας γνωρίζει για το ενδιαφέρον του συλλόγου της πατρίδας του, αλλά άνθρωποι που είναι δίπλα του σημειώνουν: «είναι απίθανο να πάει τώρα ο Αουγκούστο στην Μποταφόγκο, δεν υπάρχει πιθανότητα». Ο 25χρονος Βραζιλιάνος θα κλείσει τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έχει ήδη καταγράψει 78 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με έξι ασίστ και ισάριθμα γκολ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έγινε απαραίτητος στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος ψάχνει μία καλή πρόταση να τον πουλήσει και θυμίζουμε για όσους το έχουν ξεχάσει ότι το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ από την αραβική Αλ Σαμπάμπ ζητώντας 7 εκατομμύρια. Η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις του μέχρι σήμερα δεν δικαιολογούν μία τόσο υψηλή απαίτηση και ο ΠΑΟΚ περιμένει από τον 25χρονο μέσο να ανεβάσει στροφές ως το τέλος της σεζόν.

Το πρόβλημα με τον Βραζιλιάνο είναι ότι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ως εκ τούτου όσο μειώνονται οι υπολειπόμενοι μήνες συνεργασίας με τον Δικέφαλο, τόσο οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ θα πέφτουν αναγκαστικά, αν δεν αλλάξει τα στάνταρ απόδοσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.