«Η Μπεσίκτας θέλει τον Άκπομ, αλλά δεν έχει πολλά χρήματα»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2020

Η υπόθεση πώλησης του Τσούμπα Άκπομ ήρθε ξαφνικά στο προσκήνιο το βράδυ της Τετάρτης (29/7) και σήμερα η νεότερη εξέλιξη ήταν ο ΠΑΟΚ να απορρίψει την αρχική προσφορά της Μπεσίκτας. Ο δημοσιογράφος της τουρκικής Fanatik, Χακάν Αντεσλέρ, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και έδωσε λεπτομέρειες για το «φλερτ» των «Αετών» με τον Άγγλο φορ. «Ισχύει ότι έχει κάνει πρόταση η Μπεσίκτας. Πρέπει να πούμε ότι οι ατζέντηδες του... δουλεύουν πολύ. Αρχικά είχε προταθεί στην Φενέρ και στη συνέχεια προέκυψε και η Μπεσίκτας. 

Είδαμε και με τον Μενσά, που είναι οι ίδιοι μάνατζερ, αρχικά ήταν κοντά στην Μπεσίκτας και τώρα είναι κοντά στην Γαλατάσαράι. Η Μπεσίκτας έχασε έναν βασικό της σέντερ φορ που πήγε στη Γαλλία και θέλει έναν έμπειρο επιθετικό για να καλύψει το κενό, αλλά δεν έχει πολλά χρήματα. Οι προτεραιότητές της είναι ένας επιθετικός και ένας στόπερ. Επαναλαμβάνω, όμως, δεν υπάρχουν πολλά λεφτά» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Η Μπεσίκτας έχει σοβαρό πρόβλημα. Λόγω του κορωνοϊού έχουν μειωθεί τα έσοδα, ενώ και η λίρα Τουρκίας έχει χάσει την αξία της. Εφόσον χάνει η τουρκική λίρα, επειδή οι ομάδες πληρώνονται σε λίρες, πέφτει το μπάτζετ, γιατί οι παίκτες πληρώνονται σε ευρώ. Η Φενέρμπαχτσε έχει μπάτζετ 56 εκ ευρώ και είναι ανάγκη να πεσει στα 35 εκ. ευρώ. Γι' αυτό και δεν υπάρχουν πολλά χρήματα διαθέσιμα για να αποκτηθεί ο Άκπομ. Περιμένουν από την τουρκική ομοσπονδία να μάθουν πόσα μπορούν να ξοδέψουν ώστε να μην έχουν πρόβλημα με το FFP. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να πούμε ότι θα δοθούν πολλά χρήματα. Βέβαια, θα επιστρέψουν πολλοί δανεικοί και μπορεί να γίνει ανταλλαγή ποδοσφαιριστών».  

Κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω ότι μπορεί να επανέλθει η Μπεσίκτας, μπορεί να ανεβάσει λίγο ακόμη στην προσφορά της. Έχει μεγάλη ανάγκη από σέντερ φορ και ο Άκπομ ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει. Ίσως αν είχε πολλά χρήματα να κοιτούσε και αλλού. Θα εξαρτηθεί και από την υπόθεση της Τραμπζονσπόρ. Αν τελικά η Μπεσίκτας παίξει Τσάμπιονς Λιγκ τότε, με αυτή την προοπτική, είναι πιθανό να ανεβάσει την προσφορά της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.