«Η Μπεσίκτας έρχεται χωρίς νέο επιθετικό»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2020

Την αδυναμία της Μπεσίκτας να ενισχυθεί στην επιθετική της γραμμή υπογράμμισε ο Χακάν Ατσελέρ. Ο δημοσιογράφος της τουρκικής Fanatik, Χακάν Ατσελέρ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Το Τρίτο Ημίχρονο» ενόψει της μάχης του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας, υπογραμμίζοντας το επιθετικό πρόβλημα της τουρκικής ομάδας.

Αρχικά και όσον αφορά στην περίπτωση του Παπίς Σισέ, είπε: «Όντως δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Ζητήθηκε το ποσό των 2 εκ. ευρώ από την ομάδα του, την Αλάνιασπορ. Για 35 χρονών παίκτη δεν δίνει αυτά τα χρήματα για να τον αγοράσει η Μπεσίκτας».

Για το τι θα κάνει η Μπεσίκτας στο θέμα επιθετικού:

«Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει νέο επιθετικό στο ματς με τον ΠΑΟΚ η Μπεσίκτας. Δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχει έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Το θέμα με τον επιθετικό κατά 90% θα πάει μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει η Μπεσίκτας να δηλώσει το ευρωπαϊκό της ρόστερ».

Για το πώς θα προσεγγίσει επιθετικά το ματς η Μπεσίκτας:

«Δεν έχει πολλές επιλογές. Είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβει να πάρει επιθετικό η Μπεσίκτας πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι μεγάλη έκπληξη. Προσπάθησε να αποκτήσει τον Κουίτα από την Κασίμπασα. Δεν είναι πολλές επιλογές στην επίθεση από το ρόστερ. Έχει ελλείψεις επιθετικά η Μπεσίκτας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.