Η Μπαρτσελόνα εξετάζει νέα μείωση μισθών

Metrosport Team03 Ιουνίου 2022

Νέες περικοπές σκέφτεται να κάνει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στους μισθούς ώστε να μπορέσει να αποπληρώσει τα 590.000.000 χρεών που έχει. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Esport3, η διοίκηση σκέφτεται την πώληση του 49% της BLM, της εταιρείας «λιανικής» με την οποία ο σύλλογος διαχειρίζεται το merchandising, κάτι που θα επέτρεπε την απόκτηση περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια άλλη λύση είναι η πώληση του 25% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της La Liga. Το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση των μελών του στις 16 Ιουνίου για να ψηφίσει την έγκριση της πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί «με έναν ή περισσότερους επενδυτές».

«Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες οικονομικού ελέγχου μας. Οι κανόνες υπάρχουν για να αποφευχθούν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Δεν ξέρω αν θα πουλήσουν τον Ντε Γιονγκ, τον Πέδρο ή τον Πεπίτο Πέρεθ. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, να πουλήσουν και να έχουν περισσότερα έσοδα. Η «Μπάρτσα» έχει συσσωρεύσει πολλές απώλειες τα τελευταία χρόνια, κάποιες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αλλά τώρα πρέπει να γεμίσουν το ντουλάπι. Σήμερα, δεν μπορούν να αποκτήσουν τον Λεβαντόφσκι», είχε τονίσει ο Χαβιέρ Τέμπας, επικεφαλής της ισπανικής λίγκας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.