Η Μπαρτσελόνα έχει στην λίστα προς πώληση τους Ραφίνια, Φάτι και Λόπες

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την επιθυμία της Μπαρτσελόνα να πουλήσει τους Ραφίνια, Ανσού Φάτι και Φερμίν Λόπες το προσεχές καλοκαίρι, ώστε να εξοικονομήσει χρήματα.


Τα στενά οικονομικά περιθώρια των Μπλαουγκράνα, την ωθούν -έξτρα- στην πώληση ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν.

Για την πρώτη περίπτωση, φρόντισε να ενημερώσει κατ’ ιδίαν ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο. Ενώ για την δεύτερη η εφημερίδα «Diario Sport» ανέλαβε χρέη αγγελιοφόρου, καθώς σε δημοσίευμα της να αναφέρει πως θα γίνουν νέες “ψαλιδιές” στο μπάτζετ αλλά και αποχωρήσεις παικτών για να μπουν λεφτά στα ταμεία του συλλόγου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ γράφουν πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με την Αλ Χιλάλ, η οποία προτίθεται να δώσει 100 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Ραφίνια.

Ταυτόχρονα είναι και στο “περίμενε” για την περίπτωση του Φερμίν Λόπες, για τον οποίο υπάρχουν προτάσεις από Έβερτον και Άστον Βίλα και δεν υπολογίζεται από τους Μπλαουγκράνα. Ενώ ο Ντέκο έχει αποφασίσει να πουλήσει και τον Ανσού Φάτι, ο οποίος αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Μπράιτον με την μορφή δανεισμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.