Η μπάλα στη σέντρα

Νίκος Κουλιανός12 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό ήταν, τα κεφάλια μέσα. Το ποδόσφαιρο και τα μεγάλα πρωταθλήματα επιστρέφουν το ένα μετά το άλλο στη σέντρα. Θα έχει ιδιαιτερότητα η χρονιά, λόγω του Covid 19, καθώς τα γήπεδα θα είναι άδεια ή σχεδόν άδεια καθώς αρκετά πρωταθλήματα έχουν δώσει δικαίωμα εισόδου έστω και για λίγους. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς που ξεχωρίσαμε για να κάνουμε ποδαρικό.

- ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μου αρέσει και ο φετινός ΟΦΗ. Γενικότερα πιστεύω στο project των Κρητικών εδώ και δύο χρόνια. Έχουν πλάνο ίδιο προπονητή, καλά οικονομικά και θεωρώ ότι ο ΟΦΗ θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στο φετινό πρωτάθλημα. Αν το παιχνίδι γινόταν με κόσμο ο άσος θα ήταν το σημείο μου. Τώρα απλά δίνω ξεκάθαρο προβάδισμα στους Κρητικούς, που είναι όπως και να το κάνουμε ένα σκαλί πάνω από τον Παναιτωλικό.

- ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο περιβόητος τελικός κυπέλλου επιτέλους στη σέντρα. Ματς που θα γίνει στον Βόλο, με το ..περσινό ρόστερ. Συνεπώς ο Ολυμπιακός που είναι το λογικό φαβορί, δείχνει αποδυναμωμένος και είναι υποχρεωμένος να παίξει με τους Τοροσίδη και Παπαδόπουλο στην άμυνα. Η ΑΕΚ μπροστά δείχνει πανίσχυρη και θεωρώ ότι το ματς ξεκινά από το αμφίσκορο. Μετά όλα είναι πιθανά.

- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΛΙΝΤΣ: Απ εδώ η γυναίκα μου και από δίπλα η ερωμένη μου. Ωραίο ζευγάρι για πρεμιέρα. Από την μια η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ του Κλοπ και από την άλλη η βαριά φανέλα της Λιντς που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια με τον Μπιέλσα στον πάγκο. Επειδή μιλάμε για πρεμιέρα, λέω να ρίξω τον οβολό μου στο καυτό αουτσάιντερ. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα τα «παγόνια» και έχουν το ειδικό βάρος της φανέλας. Πάμε με την κόντρα, ελπίζοντας μην φάμε κανένα τάλιρο στην πλάτη μας.

- ΤΣΒΟΛΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Παιχνίδι με φαβορί και αουτσάιντερ είναι αυτό. Η Φέγενορντ ξεκινά την χρονιά με Άντβοκαατ στον πάγκο, με ότι συνεπάγεται αυτό. Η ομάδα του Ρότερνταμ έχει κλείσει ξεκάθαρα την ψαλίδα από Άγιαξ και Αϊντχόφεν. Έκανε έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις και θα προσπαθήσει να σπάσει το δίπολο. Θεωρώ ότι με ανάλογη προσοχή θα κάνει ποδαρικό με το δεξί απέναντι σε μια Τσβόλε, που δείχνει ότι θα χει προβλήματα για να την βγάλει καθαρή την φετινή σεζόν. Διπλό συνδυαστικά με over, για τους ρισκαδόρους.

- ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Η Ευρωπαία Γρανάδα ξεκινά την χρονιά με φιλοδοξίες. Έχει ανεβάσει αναγκαστικά τον πήχη και στο «Λος Κάρμενες» είναι παραδοσιακά δυνατή. Στη πρεμιέρα βρίσκει την σταθερή αξία που λέγεται Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι θα είναι και φέτος από τις σταθερές του πρωταθλήματος και θα επιδιώξουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί. Κάπου στη μέση θα κάτσει η μπίλια σπαθιά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.