Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2021

Αναφερόμενος σε περιστατικά λίγο πριν και λίγο μετά τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο συνθέτης δήλωσε πως είχε δει την μητέρα του Παντελή Παντελίδη να καταριέται τον ίδιο και την οικογένειά του στο νεκροταφείο, εξαιτίας μιας επιστολής του κ. Θεοφάνους στα μίντια για ένα τραγούδι του Παντελίδη.

 Η επιστολή του συνθέτη είχε προηγηθεί του τροχαίου δυστυχήματος που είχε στοιχίσει την ζωή στον τραγουδιστή.

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, αρνείται πως συνέβη κάτι τέτοιο με τον δικηγόρος της Απόστολο Λύτρα να δηλώνει σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πως η εντολέας του ουδέποτε προέβη σε τέτοια ενέργεια. «Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ούτε την είδε, ούτε προέβη σε τέτοια ενέργεια».

«Νομίζω ότι οποιοσδήποτε και να ήταν στη θέση της κυρίας Παντελίδη, και θα στεναχωριόταν και, πραγματικά, ορθώς εξοργίστηκε (...) είναι άκρως προσβλητικό για μία μητέρα. Όχι για μία μητέρα που έχει χάσει το παιδί της. Για μία μητέρα (...) αυτά τα θέματα ούτε την ενδιαφέρουν την κυρία Παντελίδη.»

«Δεν υπάρχει αυτό το περιστατικό» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας ξεκαθαρίζοντας πως η οικογένεια ζητά από τον κ. Θεοφάνους να ανακαλέσει. «Ούτε για λεφτά το κάνει η κα Παντελίδη, ούτε τίποτα.»

Οι δηλώσεις του κ. Θεοφάνους

Σε προηγούμενη εκπομπή, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε δηλώσει αναλυτικά: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα την ημέρα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Γιατί; Γιατί πήγε το παιδί εκεί που είναι τώρα, μη συγκινηθούμε τώρα. Πήγε στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος, έγραψε ένα τραγούδι για μία «γκόμενα στα Κατεχόμενα». Έκανα μία επιστολή στα μίντια την επόμενη ημέρα - ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδινα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε (...) και σε εκείνη την επιστολή έγραφα αυτό, «επειδή δεν έχεις ζήσει που εγώ το έζησα με τον πόλεμο το 1974, εγώ θεωρώ ότι είναι κακή σου στιγμή, πάρτο πίσω, γράφεις τόσες επιτυχίες δεν έχεις ανάγκη. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος που όντως έχει τη μάνα του από εκεί, στα Κατεχόμενα. Έχει το σπίτι του εκεί. Που παθιάζεται με αυτό. Η δικιά μου γενιά παθιάζεται με εκείνο το πράγμα. Όντως, μετά από δύο ημέρες (...) έρχεται η κουμπάρα μου η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελίδη και μου λέει «μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγνώμη. Και το πρωί που ξυπνάμε μου λένε «σκοτώθηκε». Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου, ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε η μάνα. Τώρα δεν κάνουμε ριάλιτι, είναι λάθος αυτό που ξεκινήσαμε. Αλλά έκλαιγα όλη την ημέρα, αλήθεια στο λέω. Γιατί, γιατί αυτό το πράγμα; Τα είχε με μένα και την Φαίη νομίζω».

Πηγή:Lifo, Super Katerina/ alphatv

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.