Σελίδα που ασχολείται με το σκάουτινγκ παικτών, αναφέρει πως ο Αντριάνο Γιάγκουσιτς που ανήκει στη Σλάβεν Μπελούπο, είναι στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Παράλληλα, ο 20χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός παρακολουθείται στενά και από γερμανική ομάδα, ενώ και η Μπαρτσελόνα τον έχει στα υπόψιν της ενόψει του 2026, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία.
«Εξαιρετική σεζόν για τον Αντριάνο Γιάγκουσιτς της Σλάβεν Μπελούπο. Ήδη παρακολουθείται στενά από μια ομάδα της κορυφαίας 5άδας της Γερμανίας, καθώς και από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Οι εμφανίσεις του τραβούν σοβαρά την προσοχή όλης της Ευρώπης», αναφέρει χαρακτηριστικά η εν λόγω σελίδα.
Outstanding season for Adriano Jagusic of Slaven Belupo 🇭🇷🔥
— Scouting lower divisions (@OldschoolScouts) December 25, 2025
Already being closely monitored by a German top-5 league club, as well as Olympiacos, PAOK, and AEK. His performances are drawing serious attention across Europe.#scouting #Jagusic #SlavenBelupo #Talent
Ο Γιάγκουσιτς αγωνίζεται κυρίως στη θέση «10» και στο δεξί άκρο της επίθεσης και είναι 20 ετών. Φέτος, μετρά ήδη 20 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (όλες ως βασικός) ενώ έχει πετύχει οκτώ τέρματα και ισάριθμες ασίστ πραγματοποιώντας μια πολύ μεστή σεζόν. Η αξία του στο Transfermarkt υπολογίζεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube