Η Μίντιλαντ αλλάζει το ρόστερ της -Οι αγορές και οι πωλήσεις της

Κώστας Πετρωτός09 Ιανουαρίου 2022

Η Μίντιλαντ βρίσκεται σε φάση αλλαγών στο ρόστερ της, αφού έδωσε δανεικό τον τερματοφύλακα Γιόνας Λεσλ στην Μπρέντφορντ, πούλησε τον δεξιό μπακ Ντίον Κόολς στην Ζούλτε Βάρεγκεμ και τώρα ετοιμάζεται να βάλει 10 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της από την πώληση του μέσου Γενς Καζούστε στην Ρεμς. Παράλληλα έχει μπει σε φάση προετοιμασίας για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών της. 

Από τη μία έως τις 12 Φεβρουαρίου θα πάει σε καμπ στο Αλγκάβρε της Ποορτογαλίας και θα συμμετέχει στο τουρνουά με τίτλο Atlantic Cup. Στην διάρκειά του θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ στις 3/2 και την Μπρέινταμπλικ, τέσσερις μέρες αργότερα. Στην Τούμπα παρακολουθούν με ενδιαφέρον κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην προετοιμασία της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στην νοκ άουτ φάση του Conference League και ήδη ψάχνουν την καταλληλότερη ευκαιρία για να κάνουν διά ζώσης ανάλυσή της. 

Έχουν ήδη στα χέρια τους όλο το πρόγραμμα αγώνων που υπάρχει μέχρι το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην Δανία στις 17 Φεβρουαρίου και θα αποφασίσουν άμεσα σε ποια δύο, πιθανόν, παιχνίδια θα στείλουν απεσταλμένους για να τσεκάρουν από κοντά την Μίντιλαντ, προκειμένου να συλλέξουν όσες πληροφορίες μπορούν για αυτή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.