Η Μίλαν έδειξε στην Ίντερ γιατί πήρε το πρωτάθλημα στο Derby della Madonnina

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2022

Η Μίλαν με μέταλλο και χαρακτήρα πρωταθλήτριας έδειξε με τον πλέον επιβλητικό τρόπο στην Ίντερ πως είναι το «αφεντικό» στο Μιλάνο και επικράτησε με 3-2 στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο 21΄στο σκορ με τον Μπρόζοβιτς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία μεταβίβαση του Λαουτάρο Μαρτίνες και έβαλε μπροστά την ομάδα του, ωστόσο η Μίλαν με κορυφαίο τον Λεάο που στο 28΄ισοφάρισε και στο 54΄έδωσε την ασίστ στον Ζιρού για το 2-1, έκανε την ανατροπή με τον Λεάο στη μία ώρα αγώνα να κάνει το 3-1.

Οι Nerazzurri προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, ωστόσο έφτασαν μέχρι το 3-2 με τον Τζέκο έπειτα από 7 λεπτά και ειδικότερα στο 67΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (84' Καλάμπρια), Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι (84' Πόμπεγκα), Μπενασέρ, Μεσίας (72' Σαλεμάκερς), Ντε Κετελάρε (63' Ντίαθ), Λεάο, Ζιρού (73' Ορίγκι)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (84' Ντ' Αμπρόζιο), Μπαστόνι (64' Ντιμάρκο), Ντάμφρις, Μπαρέλα (63' Μχιταριάν), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Νταρμιάν (84' Γκόζενς), Κορέα (64' Τζέκο), Μαρτίνες

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.