Η μηχανή του κιμά δουλεύει καλά και οι πρόθυμοι είναι πολλοί!

Γιώργος Ζαΐρης20 Φεβρουαρίου 2022

Η ΕΛ.ΑΣ έκανε το χρέος της και πλέον η δικαιοσύνη έχει τον λόγο για τη δολοφονία του Αλκη. Και χαίρομαι ειλικρινά γιατί πλέον έκλεισε ο κύκλος των ανακρίσεων. Και αν προκύψει κάτι άλλο εδώ είμαστε. ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ μου προκαλεί αηδία η μηχανή του κιμά. Και αντιλαμβάνομαι πως αρκετοί είναι πρόθυμοι να συνεχίζουν να τον δουλεύουν.

Σήμερα μας προέκυψε ο κάποιος Ευγενίου. Ηρθε να προστεθεί σε μια μακρά λίστα ΠΡΟΘΥΜΩΝ που ως στόχο έχουν ένα πράγμα: ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Και αντιλαμβάνομαι εύκολα πως ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν το ΚΟΜΠΛΕΞ τους απέναντι σε μια ομάδα που έχει ΠΕΝΤΕ τίτλους στα τελευταία ΠΕΝΤΕ χρόνια. 

Μια ομάδα που δεν μπορούν να τη φτάσουν. Μια ομάδα (ο Γκαρσία το είπε όχι εγώ) περιμένουν όλο το χρόνο για να παίξουν μαζί της. Και κάποιοι άλλοι (αναφέρομαι αποκλειστικά στον Ευγενίου και όχι στους φίλους μου τους Ηρακλειδείς) που δεν μπορούν να παίξουν μαζί της.  

Σήμερα ήμουν σίγουρος ότι θα ακουστεί το "δολοφόνοι". Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Και φυσικά το προσπερνώ. Το ζητούμενο είναι άλλο και αναφέρομαι αποκλειστικά σε αυτόν που σήμερα ήθελε να πάρει τρια λεπτά δημοσιότητας. Τζάμπα μάγκας; ΜΗΝΥΣΗ χθες. Τίποτε άλλο. ΧΘΕΣ. Γιατί κάτι τύποι σαν αυτόν εκτρέφουν το αυγό το φιδιού και γεννούν βία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.