Η Metrosport γιόρτασε τα 20α γενέθλια της στο στούντιο του Metropolis 95,5

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2020

Εικοσι χρόνια είναι αυτά. Γεμάτα δημοσιογραφικές μάχες, επιτυχίες, αγωνία και χαρά. Συναισθήματα ταυτόσημα με την έκδοση της εφημερίδας Metrosrport, τη μοναδική καθημερινή της Β. Ελλάδας. Που παραμένει ανεξάρτητη μέσα στην κρίση και μάχεται για την έγκυρη ενημέρωση των φίλων αναγνωστών της, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί οικονομικοί αιμοδότες της.

Και επειδή γενέθλια χωρίς τούρτα δεν γιορτάζονται, λόγω COVID-19 γιορτάστηκαν σεμνά και ταπεινά, στον μοναδικό χώρο όπου υπάρχει… ζωή στον Ομιλο Metromedia: Στο στούντιο του Metropolis 95,5 κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Κωστή Ραπτόπουλου και του Γρηγόρη Κόκκινου. 

H πανέμορφη τούρτα σε αισθητική και γεύση, ήταν ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων «Παπασωτηρίου» και του νέου καταστήματος Π. Μελά 6 και το κερί με το 20, όσα και τα χρόνια έκδοσης της εφημερίδας, το έσβησε ο εκδότης Παύλος Ανδρώνης. 

Ο εκδότης που υποστηρίζει μ’ όλες τις δυνάμεις του την Metrosport, τη μοναδική «φωνή» για τις αθλητικές ομάδες της Β. Ελλάδος. Παρόντες οι εκπρόσωποι της παλιάς φρουράς που είναι στον Ομιλο Metromedia όσα και τα χρόνια ζωής της Metrosport, Tάνια Δήμου, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, Γιώργος Στράντζαλης και οι Γιώργος Μπούζος, Βασίλης Μάστορας, Αλέξανδρος Ανεσιάδης (υπεύθυνος social media του Ομίλου).


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.