Η Μetromedia έκοψε τη βασιλόπιτά της «βλέποντας» στο μέλλον με αισιοδοξία

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2023

Με πολλά χαμόγελα και μεγάλη αισιοδοξία για το 2023 έκοψε χθες τη βασιλόπιτά της η Metromedia. Δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, τεχνικοί και διοικητικοί ήταν όλοι εκεί για να ανταλλάξουν ευχές για τον νέο χρόνο και να ενώσουν τη φωνή τους με τον ιδιοκτήτη του Ομίλου, Παύλο Ανδρώνη, ο οποίος, στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στο ιστορικό της δημιουργίας και της διαδρομής όλων των Μ.Μ.Ε. της Metromedia και έδωσε το σύνθημα για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον, με την ελπίδα ότι τουλάχιστον η περιπέτεια που όλη η χώρα βίωσε με τον κορωνοιό θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν.

Το φλουρί της βασιλόπιτας “προτίμησε” το εμπορικό τμήμα. Οιωνός σίγουρα καλός, καθώς οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι ιστοσελίδες του Ομίλου και η Metrosport συνεχίζουν την πορεία τους εν μέσω των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν όλη την ελληνική κοινωνία εξ αιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Για μία ακόμη φορά, Χρόνια Πολλά σε όλους, καλή χρονιά και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε αναγνώστες και ακροατές για την αγάπη τους και τη σταθερή στήριξή τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.