Η μεταγραφική συζήτηση και το θέμα των ανανεώσεων του Άρη

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2021

Παρότι πρόκειται για δύο αλληλένδετες υποθέσεις, αν όμως επιχειρηθεί η ιεράρχησή τους, θα διαπιστωθεί ότι το θέμα των ανανεώσεων έχει μπει σε καθεστώς προτεραιότητας.

 Κι αυτό, ως ένα βαθμό, είναι λογικό καθώς οι «κίτρινοι» θέλουν να ξέρουν πριν τον Γενάρη αν οι Φακούντο Μπερτόγλιο, Τζέιμς Τζέγκο και Ντάνιελ Σούντγκρεν με τους οποίους ήδη έχουν προχωρήσει σε επίσημες συζητήσεις, σκοπεύουν να παραμείνουν στην ομάδα με τα οικονομικά δεδομένα που έχουν τεθεί. 

Πληροφορίες της «Μ»  και του metrosport.gr αναφέρουν ότι οι αυξημένες απολαβές έχουν… ακουμπήσει στο τραπέζι και πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια των παικτών να τις «πάρουν» και να δεσμευτούν για ακόμη δύο χρόνια (έως το καλοκαίρι του 2024) στην ομάδα. 

Οικονομική διαφορά υπάρχει και είναι λογικό διότι θέλουν να εξαργυρώσουν κυρίως την περσινή πολύ καλή χρονιά, για τους Τζέγκο, Σούντγκρεν ισχύει και η φετινή καθώς ο Μπερτόγλιο έχει παρουσιάσει αγωνιστική κάμψη.

Αυτές οι τρεις υποθέσεις δεν επηρεάζουν τις σκέψεις για ενίσχυση στην άμυνα καθώς η απόφαση απόκτησης στόπερ και δεξιού μπακ είναι δεδομένη. 

Είναι η φυσιολογική συνέπεια της έλλειψης εμπιστοσύνης στους στόπερ πλην των Φαμπιάνο, Μπράμπετς και του ότι δεν υπάρχει αξιόλογη λύση πίσω από τον Σούντγκρεν στη δεξιά πλευρά. 

Όπως είναι δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού αλλά και σέντερ φορ που θα μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι σε κλειστές άμυνες.

 Αυτές οι τέσσερις κινήσεις – εφόσον η ομάδα έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών – θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.