Η μεταγραφή Κάργα στην Ανόρθωση χάλασε για 300.000 ευρώ

Κώστας Πετρωτός17 Ιουνίου 2023

Το θέμα του Γιάννη Κάργα έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες. Κι αυτό γιατί είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει απλά να λύσει το συμβόλαιο του Κιλικισιώτη αμυντικού, αλλά να ψάξει και κάτι παραπάνω ως κέρδος. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε με την διαπραγμάτευση που έγινε με την Ανόρθωση. Η κυπριακή ομάδα ήθελε να συνεργαστεί με τον Κάργα. 

Εβαζε, όμως ως προϋπόθεση, το να μείνει ελεύθερος απ τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, από την Τούμπα έστειλαν το μήνυμα ότι θέλουν ένα ποσό περίπου 300.000 ευρώ, όσο έδωσαν στον ΠΑΣ Γιάννινα για να αποκτήσουν τον Ελληνα στόπερ. Κι αυτή η απαίτηση «πάγωσε το ενδιαφέρον.

Όσο για το ενδιαφέρον της Σαμάρα, η στήλη ήρθε σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο Ιβάν Καρπόφ και μας διευκρίνισε ότι δεν κατέθεσε πρόταση, αλλά έκανε μία επίσημη κρούση για να μάθει τι χρειάζεται για να αποκτήσει τον Κάργα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, ο Κάργας έκανε και ένα άνοιγμα στην πρώην ομάδα του, τον ΠΑΣ. Ωστόσο, από τις συζητήσεις που είχε δεν φάνηκε να προκύπτουν προϋποθέσεις επιστροφής του στην ηπειρωτική ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.