«Κάτι μεταξύ bullying και παρενόχλησης η μεταχείριση στον Μπρέιθγουεϊτ»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Για την στάση της Μπαρτσελόνα προς τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ μίλησε ο διευθυντής της Ένωσης Δανών παικτών Μίκαελ Σελ Χένσεν, χαρακτηρίζοντάς την κάτι μεταξύ bullying και παρενόχλησης.

«Ξένο σώμα» αποτελεί εδώ και καιρό o Δανός επιθετικός για τον Καταλανικό σύλλογο με διοικούντες και φιλάθλους να καταβάλουν τα μέγιστα ώστε να έρθει τελικά η απομάκρυνσή του. Ο ίδιος όμως αρνείται να αποχωρήσει χωρίς το κατάλληλο αντίτιμο κάτι που έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το χαρακτηριστικό συμβάν που έλαβε χώρα κατά την παρουσίαση του φετινού ρόστερ. Όταν ήρθε η ώρα του Μπρέιθγουεϊτ, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του συλλόγου που αποδοκίμασαν τον παίκτη, θέλοντας να δείξουν το πόσο ανεπιθύμητος είναι.

«Η μεταχείριση που αντιμετωπίζει ο Μπρέιθγουέιτ είναι εντελώς παράλογη. Κάτι που πιθανότατα βρίσκεται κάπου μεταξύ bullying και παρενόχλησης. Είναι ντροπή το πώς η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να τον βγάλει από το συμβόλαιό του, από τη δουλειά του. Ένας παίκτης που τον έσωσε όταν ήταν υπό πίεση. Πού είναι η ευπρέπεια;» δήλωσε ο διευθυντής της Ένωσης Δανών παικτών, Μίκαελ Σελ Χένσεν επί του θέματος.

«Ένα συμβόλαιο είναι συμβόλαιο και η Μπαρτσελόνα και ο Μπρέιθγουέιτ έχουν δεσμευτεί για άλλα δύο χρόνια. Ο Μάρτιν πρέπει να συνεχίσει να εκπληρώνει το μέρος της συμφωνίας που του αναλογεί. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα. Και επιπλέον, εναπόκειται σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο να αντιμετωπίζουν τους παίκτες τους με μεγαλύτερο σεβασμό» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.