Η μεγαλύτερη ζημιά για τον Άρη δεν ήταν η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά η... απελπιστική απόδοσή του

Δημήτρης Κανελλάκης23 Ιανουαρίου 2024

Ήταν... απελπιστική η εμφάνιση του Άρη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι τέτοιο πισωγύρισμα για την ομάδα του Μάντζιου δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε ο πιο απαισιόδοξος, ύστερα από τα τόσο θετικά δείγματα του προηγούμενου διαστήματος για τους "κίτρινους", με αποκορύφωμα, φυσικά, την πρόκριση σε βάρος της ΑΕΚ για το κύπελλο.

Η αλήθεια είναι ότι κόντρα στους "ερυθρόλευκους" ο Άρης έδωσε μια κλωτσιά και έχυσε την καρδάρα με το γάλα που την γέμιζε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μπορώ να ξέρω επί της ουσίας πόσο θα του στοιχίσει αυτή η εμφάνιση και η ήττα που γνώρισε από τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν μια πάρα πολύ άσχημη παρένθεση.

Αυτό που ξέρω είναι ότι στο επίπεδο των εντυπώσεων έγινε πάρα πολύ μεγάλη ζημιά. Σε μια περίοδο που ο Άρης, εκτός των άλλων, έχτιζε και επικοινωνιακά, δέχτηκε ένα ισχυρό χτύπημα.

Ταυτόχρονα, ο Άρης έδωσε το δικαίωμα στον καθένα να αναρωτιέται αν αρκούν οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που είχε η ομάδα πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ή αν το προχθεσινό παιχνίδι ήταν ένα δυνατό καμπανάκι, μια πολύ σοβαρή αφορμή για να διατηρηθούν οι επιφυλάξεις σχετικά με το κατά πόσο οι "κίτρινοι" μπορούν να αποκτήσουν την πολυπόθητη σταθερότητα και διάρκεια.

Ήταν ζητούμενο για τον Άρη, πριν ξεκινήσει το ματς με τον Ολυμπιακό, αν θα καταφέρει να διευρύνει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων και ταυτόχρονα να πείσει περισσότερο για την ικανότητά του να διατηρηθεί σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Δεν μπόρεσε η ομάδα του Μάντζιου να ανταποκριθεί. Ούτε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν και την πίστη των φίλων του πως βρίσκεται σε έναν δρόμο από τον οποίο δύσκολα θα βγει

Ο Άρης όχι μόνο βγήκε προχθές από αυτό τον δρόμο αλλά η εκτροπή έγινε με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Πάντως, για να είμαστε απολύτως βέβαιοι αν ο Άρης θα μπορέσει να αποκτήσει σταθερότητα και διάρκεια ή αν έτσι θα πάει η σεζόν, με κάποια καλά διαστήματα, δηλαδή, και κάποια άλλα με μεταπτώσεις και απογοητευτικές εμφανίσεις, θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη, να δούμε και τα επόμενα παιχνίδια, για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.