Η μεγάλη γιορτή με την υπογραφή του Ομίλου «Metromedia»

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2021

Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε και πάλι τις μεγάλες δρομικές διοργανώσεις που τα τελευταία χρόνια έχουν ταυτιστεί με την πόλη αλλά και τη Μακεδονία. Ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης–bwin και ο 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης–ZeniΘ έδωσαν την ευκαιρία σε 10.000 δρομείς, ανθρώπους όλων των ηλικιών, σε επισκέπτες από 53 χώρες και πέντε ηπείρους να γεμίσουν με χαμόγελα αλλά και ξεχωριστές επιδόσεις τις διαδρομές. 

Συναισθήματα ξεχωριστά, αναμνήσεις που θα είναι πάντα συντροφιά και οι προσπάθειες όλων για να έρθει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ο Ομιλος “Metromedia” «φώναξε» και πάλι «παρών» ως μεγάλος χορηγός και των δύο διοργανώσεων. 

Παρών δυναμικό, όπως συμβαίνει πάντα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα. Με όλα τα Μέσα του ομίλου, να καταγράφουν και να αποτυπώνουν τις στιγμές και τις επιδόσεις. Και βέβαια, με τα booth σε συγκεκριμένα σημεία να ψυχαγωγούν και να εμψυχώνουν τους δρομείς αλλά και τους θεατές. 


To Metropolis 95.5 ήταν στον τερματισμό στο άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου. Ο ZOO 90.8 ήταν στο Νέο Δημαρχείο. 



Ο Velvet 96.8 ήταν στην εκκίνηση των 21 χλμ., στη Λεωφόρο Νίκης -στο ύψος της Βενιζέλου- και ο Transistor 100.3 στην εκκίνηση των 10 χλμ., στον Λευκό Πύργο. 

Αννα Σταματοπούλου και Σάββας Μεστάρογλου από τον Transistor 100.3

Η μαγεία της Θεσσαλονίκης, η απόλαυση του τρεξίματος σε ιδανικές διαδρομές και η δίψα των ανθρώπων να αθληθούν και να ξαναζήσουν ξεχωριστές συγκινήσεις συνδυάστηκαν με υπέροχο τρόπο με τις μουσικές των ραδιοφώνων του Ομίλου Metromedia και την ενέργεια των παραγωγών με τις μεταδόσεις και την καταγραφή των στιγμών και των επιδόσεων. Live djset, πολύ μουσική, happenings, συνόδευσαν τις προσπάθειες όλων.

Η Αφροδίτη Τομπακίδου (Διεύθυνση του Εμπορικού), η Έμιλυ Ανδρώνη (Digital Manager Ομίλου Metromedia), η Head of Marketing του Ομίλου Metromedia, Κατερίνα Σεφερλή και η Μένια Τσακίρη, (Advertising Manager)

Μάγδα Ζουλίδου, Θοδωρής Σκατζ, Γιώργος Βεληντσιάης και πίσω η Γεωργία Γεωργιάδου στις επάλξεις για τον Transistor 100.3

Ο Δημοσθένης Βαρδάκης στις επάλξεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.