Ο θρυλικός MacGyver στα 74 του

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Ακριβώς όπως συνέβη με την Joan Collins (90) με το Dynasty , την Jane Wyman με τον Falcon Crest ή τον Jason Priestley (54) στο Feeling Like Living. Έτσι και με τον ηθοποιό Richard Dean Anderson (74) θα τον θυμόμαστε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά MacGyver (1985 -1992). Για τον αγαπητό τηλεοπτικό ήρωα της δεκαετίας του 1980, ο κόσμος της υποκριτικής τελείωσε το 2013, καθώς επικεντρώθηκε στην ανατροφή της μοναχοκόρης του, Wylie Quinn (25), αφήνοντας πίσω τα φώτα της δημοσιότητας.


Με περιουσία περίπου 30 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το «Celebrity Net Worth», ο Άντερσον περνά τις εποχές και σε διαφορετική κατοικία, καθώς έχει σπίτια σε Λος Άντζελες, Βανκούβερ και Μινεσότα. Του αρέσει η ανωνυμία και απολαμβάνει τις καθημερινές δουλειές όπως οποιοσδήποτε άλλος. Πριν από λίγες εβδομάδες εθεάθη για τελευταία φορά στο Παρίσι όταν παρευρέθηκε ως επίσημος καλεσμένος στην Έκθεση Κόμικς, μια εκδήλωση όπου χιλιάδες θαυμαστές πήγαν για να για να πάρουν μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο από τα είδωλα τους.


Αν στην περίπτωση του Richard Dean Anderson η τιμή του ήταν 75 ευρώ για τον καθένα, ενώ για τη συμμετοχή του τον ερχόμενο Ιούνιο στο καλοκαιρινό συνέδριο της Πολιτείας της Ουάσιγκτον οι τιμές ξεκινούν από 75 δολάρια. Στην καριέρα του ήταν ορόσημο και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του στη σειρά Stargate SG-1 μεταξύ 1997 και 2007.

Ως αποτέλεσμα των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν από την εμφάνιση του στο Παρίσι, παρατηρείται η σημαντική αλλαγή εικόνας του Richard Dean Anderson με μια πιο χαλαρή εμφάνιση, έχοντας μερικά κιλά και τα κάποτς ξανθά μαλλιά του έχουν γίνει πλέον γκρίζα.


Κατά το παρελθόν έπρεπε χρόνια να παραμείνει σε φόρμα και να προσφέρει μια σέξι εικόνα ως είδωλο της νεολαίας, αλλά όσο περνούσε ο καιρός κατέληξε να στερείτε πολλά με τόσες θυσίες. Τις λίγες φορές που οι παπαράτσι κατάφεραν να τον φωτογραφίσουν, πάντα έμοιαζε αρκετά διαφορετικός από το πώς ντύνονται συνήθως οι τηλεοπτικοί σταρ.

Από το 2016 έως το 2021 δεν εθεάθη στους δρόμους του Λος Άντζελες, αλλά στη μέση της πανδημίας κατάφεραν να τον απαθανατίσουν ντυμένο με μπλουζάκι, αθλητικό παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και τα γυαλιά του. Φυσικά ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους πελάτες στα καταστήματα που τον αναγνώριζαν.

Το 1996 παντρεύτηκε την ηθοποιό Apryl Prose, με την οποία απέκτησε την μονάκριβη κόρη του, ενώ το ζευγάρι χώρισε επτά χρόνια αργότερα. Κανείς δεν ξέρει αν είναι ερωτευμένος αυτή τη στιγμή, αλλά στο παρελθόν είχε ειδύλλια με γνωστές ηθοποιούς όπως η Teri Hatcher (59), η Lara Flynn Boyle (54) ή η Sela Ward (67). Σύμφωνα με το περιβάλλον του, θυμάται με αγάπη την εποχή που εργαζόταν ως εκπαιδευτής μίμων δρόμου ή φαλαινών πριν πάρει τον δρόμο της υποκριτικής και της διασημότητας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.