Η μεγάλη αλήθεια της ανανέωσης στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός05 Νοεμβρίου 2022

Είναι καλό που και που να καταγράψεις την άποψη ανθρώπων που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά παρακολουθούν από σχετική απόσταση τα πράγματα. Ένας τέτοιος είναι ο Νίκος Λιάκος που είχε παίξει στον ΠΑΟΚ του δεύτερου πρωταθλήματος, το 1985. Είχε ενταχθεί στον Δικέφαλο μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέγραψε 22 συμμετοχές και δύο τέρματα. Με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Ηπείρου, χθες είχαμε μαζί του κουβέντα στο Metropolis 95,5 και αρχικά σημείωσε ότι είναι δύσκολο ο ΠΑΣ να πάρει αποτέλεσμα γιατί “ο ΠΑΟΚ έρχεται από άτυχα αποτελέσματα και είναι πληγωμένος”.

Η κουβέντα πήγε στο φετινό πρότζεκτ του ΠΑΟΚ και εκεί ο 66χρονος βετεράνος, κατέθεσε μία ενδιαφέρουσα άποψη: “Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει η ανανέωση στον ΠΑΟΚ, κάποια στιγμή πρέπει να ρισκάρεις. Οι νεαροί έχουν το μέλλον μπροστά τους, πρέπει να δουλέψουν και να προχωρήσουν. Πρέπει οι διοικούντες να ρισκάρουν για τα νεαρά παιδιά, δεν γίνεται συνέχεια να παίζει με έτοιμους και μόνο με ξένους”.

Ο εμφατικός τρόπος με τον οποίο μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του ρόστερ, είναι κάτι που ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν ακολούθησε. Θα πρέπει να το επικοινωνήσει πιο επιθετικά, να παραδεχθεί ότι ένα τέτοιο μοντέλο εμπεριείχε και το ρίσκο να μην πετύχει η ομάδα άμεσα τους στόχους για τους οποίους σχεδιάζεται. Ήταν κάτι που ο απλός κόσμος του ΠΑΟΚ θα το αντιλαμβανόταν απόλυτα και θα τον στήριζε. Το κάνει, άλλωστε, και τώρα αφού η συμπεριφορά του κόσμου ακόμη και στα κακά αποτελέσματα στην Τούμπα, είναι υποδειγματική.

Μάλιστα, όταν αναφέρθηκε στον στόχο του ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής μετά τις απώλειες, τόνισε: “Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πάρα πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και στόχος είναι να βγει στην Ευρώπη. Για τον τίτλο δεν το συζητάω καν”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.