«Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει συμβόλαιο στον Ρονάλντο με απολαβές 14-15 εκ.»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2021

Όπως αναφέρει η Sky Italia, η Μάντσεστερ Σίτι επιχειρεί να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους, με ετήσιες απολαβές 14-15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. 

Είναι γνωστό, ότι οι «Πολίτες» ψάχνουν να βρουν ποδοσφαιριστή για το κέντρο της επιθέσεις, αφού ο Χάρι Κείν αποφάσισε να παραμείνει στην Τότεναμ. Ένας από τους νέους στόχους φαίνεται να είναι ο CR7.

Συγκεκριμένα, ο έμπιστος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και το «Sky Italia» αναφέρουν, ότι η Σίτι προσφέρει συμβόλαιο στον Κριστιάνο με ετήσιες απολαβές 14 - 15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Με τον Πορτογάλο να θέλει να αποχωρήσει από την «Γιούβε» για λογαριασμό της Σίτι, όπως μεταδίδουν από εχθές ιταλικά μέσα.

Το θέμα που «κολλάει» την υπόθεση, είναι ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θέλει να πληρώσει το παραμικρό στους «μπιάνκο», με τους Ιταλούς να ζητούν 30 εκατομμύρια για να αφήσουν τον 36χρόνο σούπερ σταρ. Και για αυτό δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Ένα από τα πιθανά σενάρια που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, είναι η ανταλλαγή του Γκαμπριέλ Ζέσους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο προπονητής των «Πολιτών» δεν το έχει εγκρίνει ακόμη.

Πάντως, σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα, με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται στο Τόρινο για να συζητήσει το μέλλον του πελάτη του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.