Η μαντινάδα του Πετράκη, η προσωπική αναδρομή και το φαβορί για τον τίτλο

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Πετράκης, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει για τη χρονιά που ολοκληρώνεται, τη δική του ζωή αλλά και το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να πει και τη δική του αγαπημένη μαντινάδα, που αναφέρει χαρακτηριστικά, «Σαν τον αέρα η ζωή επέρασε και χάθει, κρίμα που δεν επρόλαβα να κάνω και άλλα λάθη».

Αρχικά ανέφερε για τον ίδιο: «Βρίσκομαι στην Κρήτη αυτή την περίοδο με την οικογένεια μου και τα παιδιά μου, νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει στη ζωή μας και αυτό στην Κρήτη βρίσκεται σε προτεραιότητα και αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που είμαι από την Κρήτη. Ειλικρίνεια, δικαιοσύνη, σεβασμός, αλήθεια, φιλοξενία και αξιοπρέπεια είναι αυτά που έχω μάθει εγώ. Όπως είναι δομημένη η κοινωνία μας, δεν είναι πράγματα που μπορείς να τα βρεις εύκολα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος, ευλογημένος που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα και πήρα καλά χρήματα, θα ήταν αχαριστία αν έλεγα κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή αυτό που ζω δεν έχει διαφορά από το πως ήμουν πριν από 15 χρόνια, αλλά νομίζω τώρα είμαι πιο επιλεκτικός σε αυτό που θέλω να κάνω. Τώρα αν προκύψει κάτι που με κάνει χαρούμενο θα το επιλέξω».

Για τον κορυφαίο προπονητή του πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Ο Γιοβάνοβιτς έφερε μία νοοτροπία και δουλειά που έλειπε από την Ελλάδα, εξέφραζε τον σεβασμό για όλους και είναι τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στο ποδόσφαιρο και το βοηθούν να προοδεύει».

Ενώ για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Είναι νωρίς γιατί υπάρχουν και τα play - off , αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με συνέπεια και είναι το πρώτο φαβορί. Η ΑΕΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα, μπορεί και με καλύτερους ποδοσφαιριστές καθώς και έναν προπονητή που μου αρέσει, αλλά είναι έναν χρόνο πιο πίσω, ενώ για τον ΠΑΟΚ νομίζω ότι είναι λίγο πιο πίσω από τους δύο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.