Η... μαγική εβδομάδα έδειξε στον ΠΑΟΚ πώς πρέπει να πορευτεί στο δεύτερο γύρο

Γιώργος Ζαΐρης14 Νοεμβρίου 2022

Μετά από δύσκολες εβδομάδες και δύσκολους μήνες, μετά από αρκετή εσωστρέφεια που σε πολλές περιπτώσεις ο ίδιος φρόντισε να διατηρήσει, ο ΠΑΟΚ βίωσε μια μαγική εβδομάδα με τρεις νίκες που του επιτρέπουν με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να πάει στη διακοπή ως τρίτος στη βαθμολογία αλλά αλλού είναι το πιο σημαντικό. Αυτός ο ΠΑΟΚ των τριών τελευταίων αγώνων έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους αλλά και στον εαυτό του. Στους αντιπάλους γιατί πολύ απλά μπορεί να διεκδικήσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κάτι που πριν από δυο μήνες φάνταζε… Εβερεστ που έπρεπε να ανέβει ο ΠΑΟΚ.

Το πιο σημαντικό είναι όμως πως πλέον ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ξέρει ποιος είναι ο δρόμος. Ο Λουτσέσκου έχει κάθε λόγο να χαμογελά γιατί παίρνει ηχηρές απαντήσεις από παίκτες που στα τρία τελευταία ματς όχι απλά άρπαξαν την ευκαιρία αλλά άλλαξαν την εικόνα της ομάδας. Και παράλληλα έδωσαν την ευκαιρία σε άλλους όπως για παράδειγμα ο Αουγκούστο να παίξουν στη θέση που ξέρουν. Ο Βραζιλιάνος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν ήταν ο μόνος. Ο Κωνσταντέλιας ξέρει πως βάζει δύσκολα στον Λουτσέσκου καθώς όταν επιστρέψει ο Νάρεϊ και με τον χθεσινό καταπληκτικό Αντρίγια, πρέπει να βρει το ρόλο του και να μην χαθεί.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτός ο ΠΑΟΚ αυτής της τελευταίας εβδομάδας δίνει στον κόσμο το δικαίωμα να ελπίζει σε μια πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο. Να μαζέψει δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς αφού στην παρούσα φάση η δεύτερη θέση είναι ο στόχος στο Πρωτάθλημα. Όχι γιατί ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος αλλά γιατί έχει μια διαφορά 12 βαθμών αφενός και αφετέρου και τις πλάτες να τη διατηρήσει…

Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του στο Κύπελλο. Μέχρι πριν από μια εβδομάδα όλοι έλεγαν πως είναι και ο στόχος που του έχει απομείνει. Πλέον αυτό άλλαξε και μπορεί να κοιτά και στο Πρωτάθλημα ψηλά. Ναι, αυτός ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΟΚ με τις αλλαγές που έγιναν στην ενδεκάδα, τα νέα πρόσωπα που μεταμόρφωσαν και αρκετούς συμπαίκτες. Σημείο αναφοράς φυσικά και το γκολ του Ολιβέιρα. Για πρώτη φορά σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο ματς. Ας ελπίσουμε πως θα συνεχίσει στον δεύτερο γύρο όπως ολοκλήρωσε τον πρώτο….

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.