Ανέβηκε στην 5η θέση με ανατροπή ο Άρης

Metrosport Team12 Μαρτίου 2023

Με 3-1 επικράτησε ο Άρης του ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League και πλέον, στρέφει την προσοχή του στα πλέι οφ. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από την απόκρουση του Σιαμπάνη στο πλασέ του Μπαλάν, η μπάλα έφτασε στον Τζίμα που έκανε το κοντρόλ και έδωσε στον Λιάσο, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. 

Ο Άρης δεν πτοήθηκε από το γρήγορο τέρμα, ανέβηκε στο γήπεδο, πίεζε ψηλά και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 26’ όταν ο Ματέο Γκαρσία έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Νταρίντα με διαγώνιο σουτ με το δεξί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «κίτρινοι» έμειναν ψηλά και δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Στο 43ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Καμάτσο που έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ματέο Γκαρσία με το κεφάλι έκανε το 2-1. 

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και θέλησε να γίνει απειλητικός για την εστία του Σιαμπάνη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Άρης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ. Στο 58ο λεπτό ο Καμάτσο έβγαλε την κάθετη πάσα στον Καμαρά, ο οποίος νίκησε με πλασέ τον Τσιντώτα κάνοντας το 3-1. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και ο Άρης έκλεισε με θετικό τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Άρης: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (75΄Μαζικού), Ντουκουρέ, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία, Πάλμα, Καμάτσο (75’ Ιτούρμπε), Καμαρά

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε (75’ Μπορταγκαράι), Μπακαδήμας, Ραντού, Ριένστρα, Μπιλμπάο, Λιάσος, Μορέιρα, Τζίμας (81’ Σταματελόπουλος), Μπαλάν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.