Στήλες Betroom

Bet Room: Η μάχη της 5ης θέσης στη Γαλλία και ο… χαμός στην Ισπανία

Metrosport Team03 Ιουνίου 2023

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλη την παρέα. Τελευταία πράξη σήμερα στη Γαλλία και ακόμη υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες. Για βαθμούς “καίγονται” Μονακό, Ρεν, Ναντ, Λυών, Οσέρ και Λιλ. Ασφαλώς δε γίνεται να βγουν όλες στην Ευρώπη ή αντίστοιχα να σωθούν, αλλά εμείς θα πάμε με το κίνητρο και… όπου βγει! 

Και εξηγώ: Η Λιλ παίζει στην έδρα της υποβιβασμένης Τρουά , θέλει μόνο νίκη για να κλειδώσει την παρουσία της στους ομίλους του Europa League. Προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ η Τρουά έχει να νικήσει από τις 2 Ιανουαρίου! 

Η Λυών είναι τρεις βαθμούς πίσω από την 5η θέση – βγάζει στα προκριματικά του Conference – και θα κυνηγήσει όποιες ελπίδες μπορεί να έχει έναντι της Μονακό και της Ρεν. Παίζει με την αδιάφορη Νις. Η μάχη της 5ης θέσης εκτιμώ ότι θα γίνει περισσότερο μεταξύ Μονακό και Ρεν. 

Η πρώτη παίζει στην έδρα της με την Τουλούζ, η οποία σημειωτέον έχει έξι εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα. Η δεύτερη παίζει στην έδρα της Μπρεστ που προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες κι εδώ προβλέπεται ανοιχτό παιχνίδι.

Στην ουρά της βαθμολογίας η Οσερ με τη Ναντ θα δώσουν μάχη επιβίωσης. Η Οσερ είναι αυτή τη στιγμή πάνω από τη ζώνη με 35 βαθμούς και παίζει με τη 2η στη βαθμολογία Λανς. Εδώ εκτιμώ ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις… ορέξεις της Λανς. Η Ναντ υποδέχεται την τελευταία Ανζερ των μόλις 18 βαθμών σε 37 αγωνιστικές (33-80 τέρματα). Αν δεν μπορέσει να τη νικήσει, ε τότε καλύτερα ας υποβιβαστεί καλύτερα.

Τελευταία αγωνιστική της σεζόν και στην Primera, με την λίγκα να βάζει στις 19:30 τα ματς που κρίνουν την 7η θέση και το Conference League και στις 22:00 εκείνα που κρίνουν τον υποβιβασμό.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην 7η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference. Μοναδική περίπτωση να μην δώσει εισιτήριο σε ομάδα η 7η θέση είναι η Σεβίλλη, που εξασφάλισε θέση στο επόμενο Champions League! Αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων και ασφαλώς νίκη της Σεβίλλης στο Ανοέτα. Το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή το έχει η Οσασούνα. 

Αν νικήσει τη Χιρόνα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής λόγω ενδιαφέροντος, τότε βγαίνει Ευρώπη. Ενδιαφερόμενη για τη θέση είναι και η Ράγιο, που παίζει με τη Μαγιόρκα και θα κάνει τα πάντα να νικήσει ελπίζοντας στο… θαύμα. Ομοίως και η Μπιλπάο που παίζει στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην ουρά της βαθμολογίας δε, γίνεται… ο χαμός! Μία εκ των Βαγιαδολίδ, Χετάφε, Βαλένθια, Κάδιθ, Αλμερία, Θέλτα θ’ ακολουθήσει τις Εσπανιόλ, Έλτσε στη Segunda. Όλες πρέπει να κερδίσουν για να ελπίζουν.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1Χ & OVER 1,5

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ 1

ΝΑΝΤ – ΑΝΖΕ 1

ΜΟΝΑΚΟ – ΤΟΥΛΟΥΖ 1 & OVER 2,5

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΤΡΟΥΑ – ΛΙΛ 2 & OVER 1,5

ΝΙΣ – ΛΥΩΝ G/G

ΟΣΕΡ – ΛΑΝΣ G/G

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ G/G & OVER 2,5

ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.