Η λογική απόφαση του Μίκαελ Ενινγκ

Μάνος Χατζάκης15 Ιουνίου 2020

Λίγα πράγματα πρόλαβε να δείξει ο Γιάννης Φετφατζίδης, παίζοντας για ένα ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Μίκαελ Ενινγκ, βλέποντας ότι τα λάθη των παικτών του, καθόρισαν το 3-0 του 45λεπτου, προτίμησε να αποσύρει στον πάγκο του βραχύσωμο μέσο, βάζοντας στη θέση του τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Η απόφαση του Ενινγκ κρίνεται ως φυσιολογική, αν και ο "Φέτφα" έφτασε κοντά γκολ σε μία από τις δύο καλές ευκαιρίες των φιλοξενουμένων στο πρώτο μισό. Ο Γερμανός δεν είχε λόγο να ρισκάρει, κρατώντας τον παίκτη του στο ματς, τη στιγμή που γνώριζε ότι το τρίτο γκολ δεν άφηνε περιθώρια διεκδίκησης "θετικού" αποτελέσματος.

Ακόμη και στη μέτρια μέρα του, ο Φετφατζίδης είναι ικανός να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού και η τεχνική ηγεσία περιμένει να δει τελείως διαφορετική απόδοση στα ματς απέναντι στην ΑΕΚ, κυρίως στο Κύπελλο.

Παράλληλα, δόθηκε νέα δυνατότητα στον Μαντσίνι να πάρει χρόνο συμμετοχής και να νιώσει περισσότερο χρήσιμος, ως ενεργό μέλος της ομάδας. Το επίπεδο... ενσωμάτωσης του Αργεντινού είναι καλύτερο -σε σχέση με το παρελθόν- και η διάθεση του ίδιου ανεβαίνει όσο αντιλαμβάνεται ότι ο Ενινγκ τού δείχνει εμπιστοσύνη. Αλλωστε, ο "Νάνο" είχε συμμετοχή και στο γκολ του Μπράουν Ιντέγε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.