Η Λιβαδειά έφερε απουσίες και προβλήματα στον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2022

Ο Λεβαδειακός φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (9/10) σε ένα ακόμα παιχνίδι όπου ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης ενώ είχε το προβάδισμα για 93 αγωνιστικά λεπτά!

Εκτός από τη βαθμολογική απώλεια που τον φέρνει στην 5η θέση με εννέα βαθμούς απόσταση από τον πρώτο Παναθηναϊκό, έχει να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της συνέχειας με την αρχή να γίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ειδικότερα, ο ΠΑΟΚ μετά την αποβολή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς για τη φάση που το πέναλτι και κίτρινη έγινε φάουλ και κόκκινη, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σέρβο ποδοσφαιριστή για την επικείμενη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες ενώ αμφίβολος θα είναι και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις 11 λεπτά από τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του.

Παράλληλα ο Γιασμίν Κούρτιτς, δεν θα αγωνιστεί σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του καθώς συμπλήρωσε κάρτες, οπότε ο Λουτσέσκου θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα ματς με Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννενα θα λείψει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.