Η Λεγκανες θέλει, ίσως και η Ρεάλ...

Γρηγόρης Κόκκινος18 Ιουλίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Τα είδαμε «όλα» την εβδομάδα αυτή. Επιστράφηκαν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ από το CAS νίκησε μέσα στον Ολυμπιακό ήρθε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και παρά το ότι μπορούσε να έχει πρόβλημα λόγο των δελτίων τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα είναι αυτός που θα πάρει την δεύτερη θέση. Μάγκας ο Άρης με το διπλό στο Ηράκλειο αλλά όταν γράφαμε αυτές τις γραμμές η απόδοση του άσσου ήταν στο 2,25 και όχι στο αστείο 1,60 που τελικά δεν ήρθε ποτέ. 

Το τονίζω για μια ακόμη φορά όχι για δικαιολογίες αλλά να θυμάστε ότι ασχολούμαι πάντα με μεγάλες αποδόσεις που αν για κάποιον λόγο αλλάξουν δεν τις ποντάρετε απλά τα πράγματα για όσους παρακολουθούν τον τρόπο παιχνιδιού μου. Ελπίζω να μας πληρώσει η τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία. Η Λάρισα σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές συγκινήσεις ήρθε ισόπαλη 0-0 με την ομάδα της Λαμίας. Η Ξάνθη στο παιχνίδι ( τελικό) με τον Αστέρα έχασε με 1-2 αν και πιστεύω ότι δικαιούταν κάτι περισσότερο. Το κίνητρο λέει Ξάνθη και πάμε πάντα με αυτό κι ας θέλει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ να την «ρίξει» κατηγορία. Διπλό Το να μου δίνουν σε τιμή αουτσάιντερ τον Ατρόμητο που προέρχεται από τη νίκη με 2-3 στο Βόλο πραγματικά μου αρέσει. 

Ο Πανιώνιος έχασε δίκαια από τον Παναιτωλικό με 0-2 και είναι αγκαλιά με την πτώση ( δεν πιστεύω να πέσει κανείς) και είχαμε και την παραίτηση του κυρίου Δάρα. Αξίζει ο άσσος Η Τότεναμ είναι ανεβασμένη και δεν το γράφω με αφορμή το διπλό στην έδρα της Νιούκαστλ αλλά με βάση των τελευταίων εμφανίσεων της και φυσικά των αποτελεσμάτων. Η Λέστερ ήταν εξαιρετική με τη Σέφιλντ και την αδικεί το τελικό 2-0. Πιστεύω ότι η ομάδα του Μουρίνιο μπορεί να νικήσει. Ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο απόγευμα στο παιχνίδι στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ όπου και νίκησε με 1-3. Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή κόντρα στον ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 και δεν έκανε και ένσταση ενώ θα μπορούσε οπότε τέλειωσε η υπόθεση δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι θα δούμε γκολ στην αναμέτρηση και έχει αξία το OVER.  

Ο Παναθηναϊκός έχοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που έχει ο Άρης και επικράτησε με 0-1. Ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός απέναντι στον Ολυμπιακό και έχασε εύκολα στο παιχνίδι που έληξε 1-3. Οι δυο ομάδες σκοράρουν και παρά τα «πειράματα» και τις πολλές αλλαγές που αναμένονται έχει αξία το G/G. Η Τζένοα έτρεξε προσπάθησε έκανε ευκαιρίες αλλά έχασε με 3-0 από την Τορίνο και τώρα το παιχνίδι αυτό είναι έξι βαθμών. Η Λέτσε έχει την χειρότερη άμυνα στην Ιταλία και όταν έχεις δεχθεί μέχρι τώρα 74 γκολ δεν μπορείς να ελπίζεις σε παραμονή και φάνηκε και στην ήττα με 1-3 από την Φιορεντίνα.

Άσσος Η Ανγκαραγκουτσού μετά τη νίκη της κόντρα στην Γαλατά με 1-0 έχει μαθηματικές ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία αλλά δεν είναι στο χέρι της. Η Αντάλιασπορ νίκησε με το ίδιο σκορ την Αλάνιασπορ με 1-0 και μαθηματικά είναι αδιάφορη. Το πόσο αδιάφορη είναι θα το δούμε στο χορτάρι. Άσσος Η Λεβάντε μπορεί να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά αλλά νίκησε την Θέλτα εκτός έδρας με 2-3. Η Χετάφε μετά την διακοπή δεν είναι η ομάδα που θαυμάσαμε πέρσι κα φέτος και έχασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-2 και μαζί την ευκαιρία να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. 

Θα κρατήσω το διπλό σε τιμή πάνω από δυο φράγκα Η Λεγκανές πήρε τεράστιο διπλό στο Μπιλμπάο με 0-2 παίζοντας με παίκτη παραπάνω από τα πρώτα είκοσι λεπτά και σε συνδυασμό με την αυτοκτονία της Θέλτα έχει μαθηματικές ελπίδες παραμονής. Η Ρεάλ νίκησε δύσκολα με 2-1 την Βιγιαρεάλ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Θα ρισκάρω στην ομάδα του Σιόβα.  

To be continued  

Πρώτη πρόταση  

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1  

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΕΣΤΕΡ 1  

ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1  

Δεύτερη πρόταση  

ΛΑΡΙΣΑ – ΞΑΝΘΗ 2  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ OVER  

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ G/G  

Τρίτη πρόταση  

ΤΖΕΝΟΑ – ΛΕΤΣΕ 1  

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΧΕΤΑΦΕ 2  

ΑΝΓΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.