Η Λέφσκι ζητά επανάληψη του αγώνα με τη Χάμρουν για το Conference League!

Metrosport Team13 Αυγούστου 2022

Η Λέφσκι Σόφιας δεν χώνεψε τον αποκλεισμό από την άσημη Χάμρουν, στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, και πέρασε στην αντεπίθεση, ψάχνοντας να βρει έναν τρόπο να επαναληφθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Οι άνθρωποι της βουλγαρικής ομάδας κατέθεσαν ένταση στην UEFA, ζητώντας να γίνει επανάληψη του αγώνα με την ομάδα της Μάλτας. Αλλά ποιος είναι ο λόγος που ζητάει κάτι τέτοιο; Όσο και αν προσπαθήσετε να σκεφτείτε δεν θα το βρείτε.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Οι Βούλγαροι σκόραραν στο 90+1, ισοφαρίζοντας και με το σκορ στο 1-1 έπαιρναν την πρόκριση. Ένα λεπτό αργότερα όμως οι Μαλτέζοι πήραν πάλι το προβάδισμα, στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση, παίρνοντας τελικά την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Εδώ είναι που η Λέφσκι βρήκε ένα ψεγάδι για να ζητήσει να επαναληφθεί το παιχνίδι. Και όχι δεν έχει να κάνει με αντικανονικό γκολ, δηλαδή οφσάιντ ή χέρι, αλλά επειδή ένας παίκτης της ομάδας της Μάλτας πέρασε τη γραμμή του κέντρου, πριν ο συμπαίκτης του εκτελέσει τη σέντρα μετά την ισοφάριση της Λέφσκι. Ναι σωστά διαβάσατε, πάνω σε αυτό βασίζετε η βουλγαρική ομάδα. Μένει να φανεί αν η UEFA θα κρίνει πως πρέπει να γίνει επανάληψη του ματς.

Μάλιστα, η Λέφσκι προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση, ενημερώνοντας το κοινό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 12 Αυγούστου, λίγο πριν τις 21:00, με την επιφύλαξη της 24ωρης προθεσμίας και μετά από προσεκτική εξέταση της υπόθεσης, η ομάδα υπό την ηγεσία του εκτελεστικού διευθυντή Ivaylo Ivkov υπέβαλε ένσταση στην UEFA ,ζητώντας επανάληψη του αγώνα με το "Hamrun."

Έχουν προσκομιστεί τα απαραίτητα στοιχεία για ωμή παραβίαση των κανόνων από τον επικεφαλής διαιτητή και τους βοηθούς του, η οποία επηρέασε την έκβαση του αγώνα.

Η υπόθεση πρόκειται να εξεταστεί επειγόντως από την Επιτροπή Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.