ΠΑΟΚ: Η κρίσιμη παράμετρος Μιχαηλίδη στην μεταγραφή Νάσμπεργκ

Κώστας Πετρωτός30 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει νωρίς σε σχέση με άλλα χρόνια τον μεταγραφικό σχεδιασμό, έργο Μπότο, ο οποίος μετά το deal με τους Μοντεβίδεο Γουόντερερς για τον Νικολάς Κουαλιάτα, έχει προχωρήσει σχεδόν σε τελειωτικό βαθμό τις επαφές με τον Ιβάν Νάσμπεργκ

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, αν και το συμβόλαιο του Νάσμπεργκ με την Βαλερένγκα ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουλίου, το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ να μην χρειαστεί να καταβάλει τελικά κάποια χρήματα στην ομάδα του και να πάει ως ελεύθερος στην Τούμπα, με συμβόλαιο, πιθανόν, τριών ετών.

Στην περίπτωση του ύψους 1.87μ. αριστεροπόδαρου στόπερ, ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι το σκεπτικό που συνοδεύει την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Αυτό έχει τον Γιάννη Μιχαηλίδη ως σημείο αναφοράς. Ο 22χρονος στόπερ που μετά την επέμβαση στο γόνατο θα χρειαστεί κάποιους μήνες για να ξαναμπεί στο γήπεδο, δεν αναμένεται να αγωνιστεί πριν τον Νοέμβριο και σίγουρα θα χρειαστεί τον χρόνο του για να πατήσει γερά στα πόδια του.

Κατά συνέπεια, ο Νάσμπεργκ θα έρθει για να καλύψει την ανάγκη να υπάρχει ένας ακόμη αριστεροπόδαρος αμυντικός μετά τον Κρέσπο-όπως και για την θέση του δεξιού στόπερ υπάρχει το δίδυμο Ινγκασον-Μιχάι, με τον Βαρέλα να αποχωρεί-που στο πλάνο Μπότο-Λουτσέσκου είναι να ανανεώσει.

Ο Νορβηγός θα έχει τις ευκαιρίες του να δείξει ότι μπορεί να σταθεί και ως λύση πρώτης γραμμής για τον ΠΑΟΚ, βέβαια και από την άλλη όμως η παρουσία του δίνει στον Μιχαηλίδη τον χρόνο να μπει ομαλά στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.