Η κόρη του Τσάρλι Σιν φόρεσε μπικίνι... και βάζει «φωτιές»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2022

Η κόρη του Τσάρλι Σιν και της Ντενίζ Ρίτσαρντς, Σάμι, μάλλον, αψηφά τον χιονιά που έχει προκαλέσει παράλυση σε μεγάλο κομμάτι των ΗΠΑ. Η 18χρονη καλλονή βγήκε στη χιονισμένη Mοντάνα με λευκό μπικίνι και φυσικά ανέβασε τις φωτογραφίες της στο Instagram.

«Ο Grinch έκλεψε τα ρούχα μου φέτος», έγραψε με χιούμορ η Σάμι Σιν, η οποία φωτογραφήθηκε στο χιονισμένο τοπίο. Μάλιστα, κρατούσε μια λευκή κούπα με ζεστή σοκολάτα, καθώς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. Σε μία άλλη φωτογραφία, η 18χρονη εμφανίζεται δίπλα σε έναν χαριτωμένο χιονάνθρωπο.

Η Σάμι ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες το επιχειρηματικό της εγχείρημα να συνεργαστεί με γνωστή πλατφόρμα και να δημοσιεύει φωτογραφίες της. Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Σάμι είχε γίνει πρωτοσέλιδο όταν είχε ανεβάσει βίντεο στο Tik Tok, όπου υποστήριζε ότι ήταν παγιδευμένη σε ένα «σπίτι όπου την κακοποιούσαν», ενώ ζούσε με τη μητέρα της. Τότε η Richards είχε πει: «Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες και τους επιβάλλω. Και στο σπίτι του Charlie υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες και αυτό είναι εντάξει».

H Ρίτσαρντς και ο Σιν παντρεύτηκαν το 2002, αλλά η σχέση τους άρχισε να περνά κρίση το 2005, λίγο πριν έρθει στη ζωή η δεύτερη κόρη τους, η 16χρονη σήμερα Lola Sheen. Όπως είχε πει η Richards το 2020 σε επεισόδιο του «Real Housewives of Beverly Hills» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν ήταν έξι μηνών έγκυος, καθώς η σχέση της με τον Sheen είχε γίνει τοξική. Το 2011 υιοθέτησε άλλη μία κόρη, την Eloise Richards και παντρεύτηκε τον Aaron Phypers το 2018.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.