«Η Κοπεγχάγη έρχεται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να νικήσει τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2021

Ο Δανός δημοσιογράφος, Σεμπάστιαν Στάμπουρι, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5 και μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη (4/11) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε

«Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στον «Πάρκεν» ήταν εκτός πλάνου, δεν το περίμεναν. Παρόλα αυτά είναι αισιόδοξη ομάδα η Κοπεγχάγη και θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και να διακριθεί. Και έρχεται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Επίσης, βοηθάει η νίκη που έκανε στην τελευταία αναμέτρηση της για το δανέζικο πρωτάθλημα απέναντι στη Βέιλε, παρόλο που η Βέιλε είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Αλλά η Κοπεγχάγη έκανε μια καλή εμφάνιση εναντίον της».

Για θέματα τραυματισμών και επιστροφών της Κοπεγχάγη, απάντησε: «Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών εκτός από τα μακροχρόνια προβλήματα που είχε η ομάδα. Η καλή είδηση για την Κοπεγχάγη είναι η επιστροφή του Στάγκε, οποίος είχε απουσιάσει στον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Και επέστρεψε στην ομάδα σκοράροντας, μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι σημαντική επιστροφή για την Κοπεγχάγη».

Για τους οπαδούς της δανέζικης ομάδας που βρεθούν στο γήπεδο την Πέμπτη (4/11), είπε: «Δεν μου κάνει εντύπωση ότι θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας αρκετοί φίλοι της Κοπεγχάγη, καθώς είναι και η πιο δημοφιλής ομάδα στη Δανία. Και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία για τον σύλλογο και για τον κόσμο, όπως άλλωστε στους περισσότερους ευρωπαϊκούς αγώνες που δίνει η ομάδα σε εκτός έδρας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.