Η κόντρα Δούκα-Κύρτσου για τον χαρακτηρισμό «Ρώσος» στον Σαββίδη

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2020

Ο Γιώργος Κύρτσος και ο Λευτέρης Δούκας φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή « Στη Σέντρα» όπου μεταξύ άλλων ήρθαν σε αντιπαράθεση για τον χαρακτηρισμό «Ρώσος» που αφορούσε τον Ιβάν Σαββίδη.

«Ο Ιβάν σαν επενδυτής είναι πολύ καλός και έχω επισκεφθεί το ξενοδοχείο του στην Θεσσαλονίκη,  είναι χρήσιμος για την εθνική οικονομία και στην Ελλάδα. Οι Αμερικανοί τον λένε παράγοντα ρωσικής επιρροής, λόγω της σχέσης του με την Ρωσία. Δεν το βάφτισα εγώ, σημασία έχει πως τον αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί της Αμερικής. Με εκφράζει απολύτως το «Ρώσος παράγοντας».

 Εγώ θεωρώ χρήσιμη την επένδυση που έκανε ο Σαββίδης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Επίσης ο Σαββίδης έχει πάρει ελληνικό διαβατήριο άρα είναι Έλληνας. Σαν επενδυτής σε ΠΑΕ μπήκε με πιστόλι στο γήπεδο, μετά μετέτρεψε την Ξάνθη σε παράρτημα και σε κάποια φάση θα είναι εναλασσόμενος. Διάβασα την απόφαση ενός αρμόδιο οργάνου, δεν είμαι και ειδικός, διαβάζω τα βασικά δεν ασχολούμαι και πολύ με το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα ο ΠΑΟΚ να είναι πιο προσεκτικός από την πλευρά του. Ο Σαββίδης έχει συμβούλους που του παρουσιάζουν εικονική πραγματικότητα».

Ο Λευτέρης Δούκας απάντησε: «Ο κ.Κύρτσος έπρεπε να βγάλει τον εκπρόσωπο της Αμερικής, γιατί δεν καυτηριάζει τον Μητσοτάκη για το θέμα του Λιμανιού; Ο κύριος Κύρτσος για άλλη μία φορά απέφυγε να απαντήσει. Αφού η βουλή δεν ψήφισε πως ο ΠΑΟΚ έχει παράρτημα την Ξάνθη εσείς πως το λέτε αυτό; Από που πιστεύεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει παραρτήματα υπάρχει απόφαση δικαστηρίου»;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.