Conference League: Καλή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, πιο δύσκολη για τον Άρη, η χειρότερη για τον Παναθηναϊκό

Metrosport Team18 Ιουλίου 2022

ΠΑΟΚ και Άρης μπαίνουν την Πέμπτη (21/7) στη νέα σεζόν με τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League όμως σήμερα (18/7)  έμαθαν τους αντιπάλους τους, στον τρίτο γύρο, εφόσον βέβαια ξεπεράσουν τα εμπόδια της Λέφσκι και της Γκόμελ αντίστοιχα.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 4 Αυγούστου και οι δεύτεροι την Πέμπτη 11 του μήνα. Η κλήρωση των playoffs όμως θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και σε αυτήν θα βρίσκεται σίγουρα ο Παναθηναϊκός, ως ζευγάρι με τη αντίπαλο που θα μάθει σήμερα (ή το ζευγάρι).Οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν σε αυτήν την κλήρωση μόνο αν προκριθούν από το 2ο γύρο κόντρα σε Λέφσκι και Γκόμελ αντιστοίχως.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει στο δρόμο είτε τη Βελέζ Μόσταρ είτε τη Χάμρουν Σπάρτανς  αν περάσει τη Λέφσκι Σόφιας ενώ ο Άρης θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Μακάμπι ή τη Ζίρα. Ο Παναθηναϊκός είχε τη χειρότερη κλήρωση αφού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σεντ Ζόζεφς - Σλάβια Πράγας. 

Ο Δικέφαλος θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα στις 4 Αυγούστου (αν προκριθεί κόντρα στη Λέφσκι) και τη ρεβάνς εκτός έδρας στις 11 του μήνα. Άρης (αν περάσει την Γκόμελ) και Παναθηναϊκός θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας την Πέμπτη 4 Αυγούστου και το δεύτερο στο γήπεδό τους

Αν οι «ασπρόμαυροι» βρουν στο δρόμο τους τη Βελέζ Μόσταρ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς πέρυσι απέκλεισε την ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.