Η κίνηση του Μέσι που πείραξε τους φίλους της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από την Ίντερ

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Η Ίντερ κατάφερε και κρατήθηκε ζωντανή μέσα στο Καμπ Νου και απέσπασε ισοπαλία που είναι σαν νίκη, αφού μόνο αν τα κάνει... μαντάρα στο ζευγάρι αγώνων που ακολουθεί μπορεί να αποκλειστεί και ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ένας εκ τον σκόρερ, έκανε πανηγυρική ανάρτηση στο Instagram η οποία «άρεσε» στον Λιονέλ Μέσι.

Αυτό ήταν κάτι που προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φίλους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι είδαν το όνομα του πιο αγαπητού παίκτη της ιστορίας του συλλόγου να βρίσκεται ανάμεσα μέσα στα εκατοντάδες χιλιάδες like που συγκέντρωσε η ανάρτηση του επιθετικού της Ιντερ μετά την νίκη που έστειλε τους Μπλαουγκράνα με έναμισι πόδι εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά, οι πιο ψύχραιμοι αναγνωρίζουν πώς πρόκειται για ένα τυπικό like στον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην Εθνική Αργεντινής, και όχι για κάποια ειρωνική κίνηση προς την Μπαρτσελόνα. Μην ξεχνάμε πως στις τάξεις της Εθνικής Αργεντινής επικρατεί κλίμα απόλυτης συσπείρωσης ενόψει του Μουντιάλ που ξεκινάει σε λιγότερες από 40 ημέρες, με στόχο η Αλμπισελέστε να διεκδικήσει το πολυπόθητο τρόπαιο που θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του Μέσι με τα χρώματα της χώρας του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.