Η Κηφισιά πέταξε εκτός Κυπέλλου τον ΟΦΗ

Κωστής Παναγιώτου20 Οκτωβρίου 2022

Η Κηφισιά έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας τον ΟΦΗ, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Κουιρουκίδης στο 64ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να έχουν και μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Στίβενς να αποκρούει από κοντινή το σουτ του Καλλέργη.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι Κρητικοί είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι παίκτες της Κηφισιάς ήταν εκείνοι που ήταν πιο απειλητικοί στην αντεπίθεση. Έτσι προήλθε και το γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο τη μεσαίας γραμμής, με τον Νοικοκυράκη να επωφελείται από την κόντρα και να τροφοδοτεί τον Κουιρουκίδη, οποίος από κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα του Νίκου Νιόπλια τελείωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ο Ντιουσέ, με τον Έλληνα τεχνικό των Κρητικών να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές του νωρίτερα.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήρε την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση της στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου, έχοντας αποκλείσει Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦ Ιεράπετρας και τώρα τον ΟΦΗ, συνεχίζοντας στους «16» του θεσμού.

Ο Νικός Νιόπλιας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε πως η νίκη-πρόκριση της Κηφισιάς ήταν δίκαιη: «Ήταν ένα ματς όπου κέρδισε δίκαια η Κηφισιά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, το πρώτο ήταν ισορροπημένο. Αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αν δεν βάλεις πρώτος γκολ. Είχαμε προβλήματα, μείναμε με 10 παίκτες και προκρίθηκε η Κηφισιά».

Από την πλευρά του ο προπονητής των νικητών, Γιώργος Πετράκης, τόνισε πως το τακτικό πλάνο της ομάδας λειτούργησε πολύ καλά: «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Υπήρχαν ευκαιρίες, είμαι χαρούμενος γιατί δημιουργήσαμε και ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Το τακτικό μας πλάνο λειτούργησε πολύ καλά γιατί οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι. Περιμένουμε τώρα την έναρξη του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΟΦΗ», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.

Κηφισιά (Προπονητής: Γ.Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Νοικοκυράκης, Παπασάββας, Πέιος, Να, Πρίτσας, Τετέι, Κουιρουκίδης

ΟΦΗ (Προπονητής: Ν.Νιόπλιας): Στίβενς, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης, Λάρσον, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Τοράλ, Γκερέρο, Ντουρμισάι

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.