Η κερκίδα του Ουάρντα και οι σαμπάνιες του τροπαίου

Metrosport Team25 Μαΐου 2021

Μία αγκαλιά, όλοι μαζί, μία οικογένεια πανηγύρισαν την επιτυχία και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν.

Ένας από τους παίκτες που «έκλεψε» την παράσταση ηταν ο Αμρ Ουάρντα. Και στον αγωνιστικό χώρο, όπου τακτικά, ανταποκρίθηκε στον ρόλο του, αλλά και στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν τόσο στο Ολυμπιακό στάδιο, όσο και κατά την επιστροφή της ομάδας. Ο «Χαμπίμπι» και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αργότερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονίας», έκανε κερκίδα με τους ΠΑΟΚτσήδες.

 Από την μία πλευρά ο Ουάρντα, μέσα στον κεντρικό αερολιμένα του «Ελευθέριος Βενιζέλος», από την άλλη οι 300 (περίπου) οπαδοί του Δικεφάλου από την Αθήνα που βρέθηκαν εκεί για να αποθεώσουν τους πρωταγωνιστές: «ΠΑΟΚ ολέ ολέ», φώναζε ο Ουάρντα και απαντούσαν οι οπαδοί με το: «Δικέφαλε τρελαίνομαι». Είπε και πολλά ακόμη συνθήματα ο Αιγύπτιος που κέρδισε με το «σπαθί του» μία θέση στο βασικό σχήμα και αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής και τη νέα σεζόν με τον Δικέφαλο.

Στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της ομάδας, ο κυβερνήτης αφού πρώτα συνεχάρη όλους τους πρωταγωνιστές για την μεγάλη επιτυχία, στην συνέχεια ανακοίνωσε πως θα γιορταστεί η κατάκτηση του Κυπέλλου, εν πτήσει, με άφθονη σαμπάνια. Ετσι οι αεροσυνοδοί, έδωσαν σαμπάνια σε όλους και το «μεθύσι» για την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου ήταν μεγάλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι παίκτες που δεν προσέφεραν κατά την διάρκεια της σεζόν ήταν εκστασιασμένοι από την υποδοχή του κόσμου και τον ενθουσιασμό που επικρατούσε. Ο Σίνζι Καγκάβα για παράδειγμα, που δεν προσέφερε τη φετινή σεζόν καθώς αφενός δεν ήταν έτοιμος όταν ήρθε και αφετέρου ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό, παραμιλούσε από όλα όσα έζησε. 

Ο Ιάπωνας άσος έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και πιστεύει ότι με την προετοιμασία του καλοκαιριού, θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα και κυρίως να δείξει την αξία του, καθώς έχει υψηλές παραστάσεις από την θητεία του στη Γερμανία, την Αγγλία. Όταν ένα τόσο μεγάλο όνομα, αντιλαμβάνεται την πολύ μεγάλη δυναμική που έχει αυτό το κλαμπ, ενθουσιάζεται και θέλει να προσφέρει σύμφωνα με την αξία και τις δυνατότητές του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.