Η ΚΕΔ οφείλει να πράξει το αυτονόητο

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Η ΚΕΔ σήμερα θα κάνει γνωστούς τους ορισμούς για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής και φυσικά ξεχωρίζει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης. Το αυτονόητο είναι οι υπεύθυνοι να ορίσουν διαιτητή από την elite κατηγορία αν και αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως θα έχουμε και... ρεσιτάλ όπως αποδείχθηκε περίτρανα με την άθλια παρουσία του Λαόθ στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. 

Σε κάθε περίπτωση θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον ποιους διαιτητές βρήκε η ΚΕΔ αλλά και ποιον Ελληνα θα ορίσει ως τέταρτο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τον Παπαπέτρου που ως 4ος είχε... σπρώξει τον Φορτούνη να μπει γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο με τον Ολυμπιακό να σκοράρει δευτερόλεπτα μετά στον ημιτελικό Κυπέλλου το 2020;

Αύριο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα απολογηθεί στο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League για το ματς με τον Λεβαδειακό. H ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται σε απολογία για τα σπασμένα καθίσματα [100 τον αριθμό] μετά από καταμέτρηση που έγινε στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της. Μάλιστα η ΠΑΕ θα πληρώσει για την αντικατάσταση τους ενώ φυσικά αναμένεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.