Η καυτή δημοσιογράφος Ντάσα Σαμπίνα προκαλεί χαμό σε Σαχτάρ και Ντινάμο Κιέβου

Metrosport Team09 Αυγούστου 2022

Στο πλευρό του Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε η πανέμορφη Ντάσα Σαμπίνα. Δεν πρόκειται για κάποια νέα κατάκτηση του Special One αλλά για δουλειά καθώς η Σαμπίνα είναι δημοσιογράφος στο Shaktar TV.

Άλλωστε η Ουκρανή καλλονή, που προκαλεί θαυμασμό με την ομορφιά της, είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή της Σαχτάρ  Ντόνετσκ, Βαλερί Μπόνταρ.

Στο παρελθόν, η ιστορία της σχέσης της Σαμπίνα με τον επίσης ποδοσφαιριστή Βαλερί Σουπριάγκα και τον Μποντάρ που τότε ήταν ο νέος της σύντροφος και μετέπειτα άντρας της είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ της πατρίδας της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος είχε καταφερθεί εναντίον του ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Κιέβου Ντένις Ποπόφ που της άσκησε κριτική.

«Δεν θα καταλάβω ποτέ τέτοιους ανθρώπους όπως ο Ντένις Ποπόφ, και δεν μπορώ να αποκαλώ τέτοιους ανθρώπους άντρες. Δεν καταλαβαίνω τους άντρες που σκορπούν βρωμιά για άλλα κορίτσια. Είτε είναι η κοπέλα σου είτε δεν είναι δική σου. Ένα άτομο δεν θα μπορούσε να νοιαστεί για το σε ποιον να ρίξει λάσπη. Τα λόγια που άκουσα να απευθύνονται σε εμένα και οι ενέργειες που έγιναν σε σχέση με τη Νάστια (πρώην κοπέλα του Ποπόφ), μου προκάλεσαν φρίκη. Μόνο ο φόβος ότι τέτοιοι άντρες είναι αληθινοί» είχε δηλώσει η Σαμπίνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.