Η «καυτή» έδρα του «Bloomfield» και το πέταλο για τον Αρη

Γιώργος Στράντζαλης02 Αυγούστου 2022

Στοιχείο ενδεικτικό της αγάπης και της αφοσίωσης των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην ομάδα τους είναι το γεγονός ότι διατέθηκαν 22.000 εισιτήρια διαρκείας ενώ η ισραηλινή ομάδα ενημέρωσε την ΠΑΕ Αρης ότι θα διαθέσει ένα πέταλο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οπαδών της καθώς επίσης και ότι θα λειτουργήσει εκδοτήριο για την αγορά εισιτηρίων.

Βγάζοντας από την εξίσωση τους φίλους του Αρη οι οποίοι θα ταξιδέψουν με το τσάρτερ της αποστολής και φυσικά έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο εισόδου στο Bloomfield στον μεθαυριανό πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, υπάρχει ένας όγκος οπαδών που σκοπεύουν να βρεθούν μεμονωμένα στην έδρα της ισραηλινής ομάδας.

Στη Μακάμπι έχουν γνώση και χθες ενημέρωσαν την ΠΑΕ Αρης ότι θα διαθέσουν ένα πέταλο (σ.σ. στην πραγματικότητα είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν βάσει των κανονισμών της διοργάνωσης) καθώς επίσης και ότι θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για την αγορά εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ.

Παρότι δεν ενισχύθηκε στο επίπεδο των αναγκών της και υπάρχει γκρίνια για την περιορισμένη δράση στις μεταγραφές, φέτος οι φίλοι της Μακάμπι κατέρριψαν κάθε ρεκόρ αγοράζοντας 22.000 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός ο οποίος θεωρείται τρομερά υψηλός για τα δεδομένα του ισραηλινού Πρωταθλήματος. Μέσα από τη διαδικασία διάθεσης καρτών διαρκείας η Μακάμπι εξασφάλισε ένα ποσό της τάξεως των 9.000.000 ευρώ (ενδεχομένως και περισσότερα). Μάλιστα, τα ισραηλινά media ανέφεραν ότι υπήρξε ζήτηση για τη διάθεση περισσοτέρων εισιτηρίων διαρκείας αλλά η Μακάμπι αναγκάστηκε να μην πουλήσει περισσότερα. 

Αν το έκανε ουσιαστικά θα έκλεινε το γήπεδο για εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της οι οποίοι δεν έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας. Έτσι άφησε 5.000 κενές θέσεις. Και απομένουν ακόμη 2.400 οι οποίες θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι ισραηλινοί «τύπωσαν» 29.400 εισιτήρια (αντανακλά στη χωρητικότητα του γηπέδου), γνωρίζοντας δηλαδή ότι θα διατεθεί το συντριπτικό μέρος των 7.400 εισιτήρια που απομένουν αν αφαιρέσει κανείς τις 22.000 κάρτες διαρκείας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.