Η «κατάρα» του «Νο 9» στην Τσέλσι και ο Ομπαμεγιάνγκ που έρχεται να την... σπάσει

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2022

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Παπαϊωάννου

Σε λίγη ώρα η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Λονδρέζων, τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στη νέα του ομάδα.

Από τότε που ο Γκαμπονέζος επιθετικός έχει υπογράψει αρκετά ποστ έχουν εμφανιστεί μεταξύ των οπαδών της Τσέλσι αλλά και ανάμεσα σε δημοσιογράφους για το αν μπορέσει ο 33χρονος επιθετικός να κάνει επιτέλους την διαφορά που ψάχνουν χρόνια στην θέση του φορ οι Άγγλοι.

Μια σχετική δημοσίευση στο independent.co.uk και μια άλλη στο reuters.com με δηλώσεις του Τόμας Τούχελ για το θέμα, με τον Γερμανό να αναφέρει ότι ο νέος του επιθετικός δεν φοβάται την "κατάρα".

Δείτε χαρακτηριστικά ποστ:

Όπως φαίνεται εκτός από τον Φερνάντο Τόρες που είχε σχετικά καλά νούμερα την τετραετία 2011-2015, οι υπόλοιποι κάτοχοι του "Νο 9" στην Τσέλσι κινήθηκαν σε... ρηχά νερά. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τίμι Άμπραχαμ τώρα ποδοσφαιριστής στην Ρόμα είχε σχετικά καλά νούμερα, όταν αυτός φορούσε το "9" στους "Μπλε" με 82 συμμετοχές 30 γκολ και 6 ασίστ, οπότε πιθανώς η... φημολογούμενη "κατάρα" που θέλουν να επικοινωνούν οι Άγγλοι να έχει σταματήσει να υπάρχει ήδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.