Η κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ, η αφιέρωση του Εμιλιάνο Χαλιλάι και η πρόβλεψη για το ΠΑΟΚ-Άρης

Metrosport Team09 Μαΐου 2022

Ο Εμιλιάνο Χαλιλάι έγινε ο νεαρότερος προπονητής που έχει κατακτήσει το Κύπελλο της ΕΠΣΜ, οδηγώντας την ομάδα του Ιωνικού για πρώτη φορά στη κατάκτηση του τροπαίου από την ίδρυση της. 

Ο νεαρός προπονητής φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τροπαίου, κάνοντας ειδική μνεία στον Χάρη Αναστασίου, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, αλλά ήταν ο άνθρωπος που τον ώθησε να ασχοληθεί με την προπονητική.

«Θεωρώ ότι είμαστε αρκετά καλή ομάδα, έχουμε κάνει βήματα προόδου φέτος κι αυτό αποτυπώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ. Είχα την τύχη να το κατακτήσω και ως ποδοσφαιριστής με τον ΠΑΟ Κουφαλίων το 2017. Η κατάκτησή του κι όλη διοργάνωση είναι το ταβάνι για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Είναι μεγάλο κατόρθωμα το τρόπαιο. Οι περισσότεροι στην ομάδα μου υποστηρίζουν τον Άρη. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά με τραυματισμούς από μικρός, έπαθα δύο χιαστούς. Το Κύπελλο το αφιέρωσα στον Χάρη Αναστασίου ήταν ο άνθρωπος που με ώθησε να ασχοληθώ με την προπονητική. Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Εγώ αρχικά ανέλαβα τις ακαδημίες του Ιωνικού και έπειτα την ανδρική ομάδα. Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι σε πάγκους. Θα κάνουμε ένα τελευταίο παιχνίδι φιέστας».

Για το τι βλέπει στο ΠΑΟΚ-Άρης: 

«Παρακολούθησα από κοντά το τελευταίο Άρης-ΠΑΟΚ. Εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ θα βγάλει αντίδραση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και θα κερδίσει με 2-1. Οσον αφορά τον Άρη ψάχνεται τακτικά και ο Μπούργος δεν έχει βρει ακόμα σχηματισμό. Δεν έχει σταθερή ενδεκάδα. Λείπει η ομοιογένεια στην ομάδα του Άρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.