«Η κατάκτηση του Κυπέλλου τεράστιο κίνητρο για όλα τα ματς!»

Γιώργος Ζαΐρης03 Μαΐου 2022

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου στις 21 Μαϊου απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Αυτός ο αγώνας και η προοπτική να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο μας δίνει δύναμη αλλά και ένα τεράστιο κίνητρο για τα παιχνίδια που απομένουν στο Πρωτάθλημα» σημείωσε θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως οι αγώνες που απομένουν ως το τέλος των πλέι οφ δεν έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα για την ομάδα του:

«Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι ένα τεράστιο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή ώστε να έχει και ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Εχουμε μάθει να ζούμε με προβλήματα όλη τη σεζόν αλλά αυτή η σειρά των συνεχόμενων αγώνων κάνει κάθε ποδοσφαιριστή στην ομάδα να αισθάνεται σημαντικός και μέρος αυτού που προσπαθούμε να κάνουμε ως ομάδα. Η χρησιμοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών είναι κίνητρο για τον καθένα και κρατώ τη θέληση όλων να βοηθήσουν».

Αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ο τεχνικός του Δικεφάλου σημείωσε: «Ηταν μια πολύ ωραία χρονιά για εμάς που μας πρόσφερε τεράστιες εμπειρίες. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το πνεύμα νικητή σε όλη αυτή τη σειρά των αγώνων άσχετα αν είχαμε πολλά ματς στη σειρά μαζί με τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Απέναντι μάλιστα σε ομάδες που είχαν να προετοιμαστούν για ένα ματς την εβδομάδα σε αντίθεση με εμάς που παίζαμε συνεχόμενα. 

Αλλά και τώρα πάλι συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Προερχόμαστε από τα δυο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τώρα περιμένουμε και πάλι τον Ολυμπιακό με πνεύμα νικητή και ενθουσιασμού. Δεν θα σταθώ στις απουσίες καθώς ένας μπαίνει και ένας βγαίνει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.