Η… καψούρα του Δρακόπουλου και οι «ηχηρές» προσθήκες

Γιάννης Τσερβίνης10 Σεπτεμβρίου 2020

Απαραίτητη και επιτακτική κρίνεται η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης του Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, εάν η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να τερματίσει στην 1η θέση. 

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο οι άνθρωποι του Ηρακλή Αμπελοκήπων όσο και του συνονόματου της Θεσσαλονίκης και ήδη προχώρησαν στις πρώτες προσθήκες έμπειρων παικτών όπως του Νίκου Πουρτουλίδη, του Πέτρου Κανακούδη και του Θωμά Τσίτα

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι και ο Γιάννης Παπαδόπουλος (γιος του παλαίμαχου παίκτη του Ηρακλή, Δανιήλ), ενώ ο Θόδωρος Δρακόπουλος θέλει να φέρει «πακέτο» στην ομάδα Χουάντερσον και Λεοζίνιο. Ειδικά για τον πρώτο ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ «στάζει μέλι», θεωρώντας ότι αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για τα μετόπισθεν και για την αρχή «θωράκισης» της άμυνας. 

Αμφότεροι είναι ελεύθεροι, είναι θετικοί να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική μιας και πρόκειται για τον Ηρακλή-έστω και αν προσωρινά είναι Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης- αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνει και μία καλή-για τα δεδομένα πάντα της κατηγορίας- οικονομικά πρόταση στην πλευρά τους. 

Οι δύο προαναφερθέντες πάντως δεν είναι οι μοναδικοί «κλασάτοι» που ενδιαφέρουν τον Ηρακλή, καθώς προτάσεις θα γίνουν και σε άλλους καλούς και ποιοτικούς παίκτες με θητεία ακόμη και σε Super League. Ηδη στο «στόχαστρο» βρίσκονται δύο παίκτες που έχουν και… κυανόλευκοι παρελθόν.


Προτάθηκε και ο Γουάλας

Χουάντερσον και Λεοζίνιο είναι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή και έχουν αμφότεροι ως ατζέντη τον Βέλα Τζούνιορ. 

Ο τελευταίος έχει μεγάλη λίστα παικτών που μπορεί να φέρει στον Ηρακλή και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» του metrosport.gr σήμερα θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του Βραζιλιάνου με τον Θόδωρο Δρακόπουλο που βρίσκεται στην Αθήνα. 

Στους κυανόλευκους προτάθηκε και ο Φερνάντο Γουάλας. Ο 33χρονος αμυντικός είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από το πέρασμά του από την Ξάνθη και τη Λάρισα. Πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα Β’ κατηγορίας της Βραζιλίας.

Οσον αφορά τέλος τον Εμάνουελ Περόνε και τα όσα «κυκλοφόρησαν» περί επιστροφής του πρέπει να τονιστούν δύο βασικοί παράμετροι. Πρώτον ότι ο αργεντίνος φορ σταμάτησε πέρυσι την ποδοσφαιρική του καριέρα όντας παίκτης του Ηρακλή στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ. 

Ο «Μανώλης» βρίσκεται στην πατρίδα του, γυμνάζεται καθημερινά, βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά ακόμη και αν του γίνει πρόταση να επιστρέψει για να βοηθήσει, θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα δίμηνο για να βρεθεί σε μία καλή σχετικά φυσική κατάσταση. Πιο πιθανό είναι να του γίνει πρόταση για να προσφέρει από άλλο πόστο παρά από αυτό του ποδοσφαιριστή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.