«Η Κάλιαρι μπορεί να χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ, δεν είναι Πίρλο ο Ντεϊόλα»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ρεπόρτερ της Κάλιαρι, Ματέο Σίζολα, και μίλησε για τον Ντεϊόλα, τα χαρακτηριστικά του, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τα θέλω της ιταλικής ομάδας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εχει γεννηθεί σε ένα χωριό κοντά στο Κάλιαρι. Εχει πάει αρκετές φορές δανεικός από την Κάλιαρι για να πάρει παιχνίδια. Είναι καλός μέσος, είναι καλός στο τακτικό παιχνίδι, δεν είναι ο Πίρλο, δεν είναι πλειμέικερ. Διακρίνεται για τη δύναμή του, ξέρει που να σταθεί, έχει καλή αντίληψη του χώρου. Είναι καλός με το κεφάλι».

Για την άποψή του για τον παίκτη: «Εγώ δεν τον είχα σε υπόληψη, έκανε καταπληκτικό δεύτερο μισό, μας εξέπληξε όλους. Εχει να κάνει πως τον βλέπεις τον παίκτη, δεν είναι ο παίκτης που θα πασάρει και θα οργανώσει το παιχνίδι αλλά αυτός που θα τρέξει. Η Κάλιαρι θέλει να τον ξεφορτωθεί γιατί του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιό του. Παίρνει 300.000 ευρώ το χρόνο, είναι από τους χαμηλόμισθους στην ομάδα. Εδώ εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ, όπως συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία χρόνια, όπως με τον Ολίβα και τον Μπράνταριτς».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Το ενδιαφέρον είναι αληθινό, υπάρχει μια πιθανότητα η Κάλιαρι να χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για να επαναδιαπραγματευτεί μια ανανέωση συνεργασίας με τον παίκτη. Ο ΠΑΟΚ δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ και η Κάλιαρι ζητάει 4, η απόσταση είναι μεγάλη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.