Επίσημη η αναβολή της ρεβάνς Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, τι θα γίνει σε Λαμία και «Καραϊσκάκη»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2022

Οριστική είναι η απόφαση αναβολής του αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Κύπελλο λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έχει πλήξει την Αθήνα. 

Η ΕΠΟ προς το παρόν δεν έχει πάρει ανάλογη απόφαση για τους αγώνες σε Λαμία (Λαμία-Άρης) και Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός-Παναιτωλικός) και ενώ νωρίτερα αποφάσισε την αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο για τους υπόλοιπους δύο αγώνες και ενώ ήδη φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό μέσα, καλλιεργούν κλίμα περί δήθεν εύνοιας του... ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι Πρωταθλήματος της Κυριακής!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή του αγώνα των δύο Δικεφάλων ανέφερε: «Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για τις 26/01/2022 αγώνας της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Εξ αιτίας της κακοκαιρίας έχει αναβληθεί και ο αγώνας Αναγέννησης Καρδίτσας-Παναθηναϊκού. Επίσης υπάρχουν αλλαγές και στις ώρες των άλλων δύο αγώνων της 2ης αγωνιστικής των προημιτελικών (σχετική ενημέρωση).».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.