Ο Πασχαλάκης και η υπέροχη στάση του απέναντι στον μικρό Χρήστο!

Metrosport Team23 Απριλίου 2021

Μία ιδιαίτερη ιστορία με το δικό της συμβολισμό είναι η παρουσία του νεαρού Χρήστου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς μέχρι τα 5 του χρειαζόταν να χρησιμοποιεί αμαξίδιο για να μετακινηθεί, και οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες για να καταφέρει να περπατήσει.

Η μητέρα του, Μαρία, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», και εξήγησε την ιστορία του γιου της, τη συγκινητική στιγμή με τον Πασχαλάκη αλλά και τις... τούμπες του Ουάρντα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε βαμμένοι ΠΑΟΚ και το παιδί μου ο Χρήστος, γεννήθηκε πρώορος και έχει παράληση και τετραπληγία. Η πρώτη του διάγνωση ήταν ότι θα είναι καθηλωμένος για πάντα, αλλά αυτός κατάφερε να πάρει μέχρι και μετάλλιο στο Τάε κβον ντο. Η κατάσταση του δεν έχει καμία σχέση με την αρχική πρόβλεψη και η κατάσταση που βρισκόμαστε οφείλεται στον Χρήστο και την προσπάθεια του. Η επίσκεψη στο γήπεδο έγινε στις 3/4 και ο ΠΑΟΚ μας φιλοξένησε στο γήπεδο. 

Φτάσαμε στο γήπεδο και έψαχνε συνέχεια τον Πασχαλάκη και αναρωτιόταν αν θα έρθει. Με το που τον είδε ο Αλέξανδρος, πήγε πάνω του λες και τον ήξερε χρόνια και το ίδιο από όλους τους παίκτες, αλλά ο Αλέξανδρος του είπε ότι μπορεί εσύ να είσαι φαν μου, αλλά εγώ είμαι ο μεγαλύτερος σου φαν. Από εκείνη την ημέρα ο γιος μου κάνει ασκήσεις και λέει «για εσένα Αλέξανδρε».

Για την κριτική στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, σημείωσε: «Πλέον με ενοχλεί να ακούγεται κακή κριτική για τον Πασχαλάκη. Εγώ είδα ένα παλικάρι να γίνεται παιδί και να δίνει τόσο μεγάλη χαρά στον Χρήστο. Φανταστείτε ότι πριν πάμε αναρωτιόταν αν θα του δώσει σημασία και μετά από τη συνάντηση έφτιαξε όλη μου η χρονιά. Φανταστείτε ότι ο Βιεϊρίνια πήρε από το χέρι του τον μεγάλο μου γιο και ο Ουάρντα κυλιόταν στο χορτάρι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.