Τα ερωτηματικά για την ήττα του ΠΑΟΚ αφορούν άλλους, πρωτίστως, όχι τον ίδιο...

Γιώργος Ζαΐρης04 Απριλίου 2022

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα χρόνο κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι για πρώτη φορά κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με προπονητή στον πάγκο των ασπρόμαυρων τον Λουτσέσκου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις του αγώνα έπεφταν κάτω για… κράμπες που κρατούσαν… δευτερόλεπτα! 

Ο Βόσνιος διαιτητής αποφάσισε πως έκανε λάθος ο… εαυτός του πηγαίνοντας στο VAR και βλέποντας πως το χέρι του Βέλεθ δεν ακουμπούσε στο σώμα αλλά ήταν προέκταση του χεριού του. Επομένως τα ερωτηματικά για την ήττα του ΠΑΟΚ (την πρώτη μετά από τέσσερις μήνες σε εγχώριες διοργανώσεις) δεν αφορούν κυρίως τον ΠΑΟΚ. Αφορούν αφενός τον διαιτητή και αφετέρου τον αντίπαλο. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, οι πράσινοι βρήκαν τον τρόπο να την πάρουν. Αν εκτελούσε το πέναλτι ο Κούρτιτς; Με το αν δεν γίνεται δουλειά. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν το μυαλό τους στο ματς της Πέμπτης. Αλλωστε οι περισσότεροι από την αρχική ενδεκάδα ήταν ξεκούραστοι και δεν είχαν παίξει με τις Εθνικές. 

Στο πρώτο μέρος το μπρος-πίσω του διαιτητή στη φάση του πέναλτι επηρέασε τον ΠΑΟΚ. Χρειάστηκε αρκετή ώρα για να συνέλθει και εκεί που πήγε να ισορροπήσει το ματς δέχθηκε το γκολ. Όμως είδαμε άλλον ΠΑΟΚ (με την ίδια ενδεκάδα παρακαλώ) στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του δευτέρου μέρους. «Τι χάνεις ρε Ομάρ;» θα ακούστηκε σε πολλά μπαλκόνια και καφετέριες αλλά το έχασε. Και κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε το δεύτερο αλλά για να είμαι δίκαιος πολύ ωραίο γκολ. 

Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πεντάλεπτο απάντηση έκανε το 2-1 και είχε ένα δεκάλεπτο που έψαχνε την ευκαιρία. Εκεί όμως απουσίασε το καθαρό μυαλό. Φώναξε για δεύτερο πέναλτι. Ποτέ όμως ο Ισπανός στo VAR δεν έστειλε τον Βόσνιο να το δει. Τόσο ξεκάθαρο ήταν; Με ικανοποιεί η εικόνα να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα οι πράσινοι στις καθυστερήσεις. Όμως επειδή ο ΠΑΟΚ μας έχει καλομάθει ποτέ δεν μπορείς να συμβιβαστείς με μια ήττα. Επίλογος; Την Πέμπτη ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου παίζει ευρωπαϊκό ματς. Και έχει αποδείξει πως στα μεγάλα ραντεβού φωνάζει «παρών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.